עבור לתוכן

הפעלת ווינדוס מהדוס לפירמוט והתקנת ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7.

השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי?

תודה לעוזרים.

פורסם

תצרוב אותו כאימג רגיל אין צורך בשיטה מיוחדת אבל חשוב לצרוב כאימג ולא כקובץ כי אם תצרוב כקובץ הוא לא יפרס לתוך הדיסק ולא תוכל להעלות אותו

פורסם
  • מחבר

צרבתי את הווינדוס 7 בדיסק כאימג וזה נצרב כקובץ ISO. אני מנה להפעיל אותו מהדוס וזה לא הולך..

מה עליי לעשות?

מה הבעיה?

פורסם

איזה דוס? המערכת הפחרונה שהיית יכול להפעיל מדוס היתה Windows ME המהוללת.

יש לך רישיון חוקי? מה מקור ההתקנה?

פורסם

שבת שלום

במידה ואתה צורב עם תוכנת NERO (בתוכנות אחרות אני לא כ"כ מכירה את התפריטים אבל זה משהו דומה) ,אזי אתה צריך ללכת בתפריט ל BURN IMAGE דרך ה RECORDER ואז בחלון שייפתח , תפנה את התוכנה למיקום הקובץ של הISO (שים לב שהקובץ אכן ISO ןלא ISO שדחוס בRAR או ZIP ואז לא יימצא) .

לאחר סיום הצריבה (עדיף בצריבת TRACK-AT-ONCE ומהירות נמוכה..) , תוודא שבביוס של המחשב מוגדר עליה מCD-ROM , תעלה מחדש את המחשב עם הדיסק בפנים וזהו..פחות או יותר .במידה ולא נטענת מערכת ההפעלה החדשה מהדיסק , ייתכן והוא פגום ברמת קבצי ההפעלה שלו או שחסר לISO קבצי BOOT כלשהם .

ואין קשר להתקנה דרך מער' ההפעלה DOS הישנה (התהליך כפי שציינתי..במידה והווינודס שברשותך הינו חוקי.. אם לא לא יודעת אולי בעייה עם חוקיות..יצא לי להתקין כך פעם אחת את ה-7 החוקי ללא בעיות) .

בהצלחה

[attachment deleted by admin]

פורסם

איזה דוס? המערכת הפחרונה שהיית יכול להפעיל מדוס היתה Windows ME המהוללת.

יש לך רישיון חוקי? מה מקור ההתקנה?

זה בטח לא מה הוא שואל רוצה וצריך, אבל

אפשר לתקין גם XP מדוס. מריצים בדוס את WINNT.EXE מספריה I386 ב CD .

פורסם
  • מחבר

קודם תודה רבה לכם על התגובות, אתם אחלה :xyxthumbs:

בתמונה הראשונה זה הקובץ שאני צורב כ-ISO שהוא למעשה כולל את ווינדוס 7. http:

בתמונה השנייה זה הצורה שבה אני צורב אותה בתוכנת צריבה נירו. %7Boption%7D

כאשר סיימתי עם ההתקנה אני מפעיל את המחשב מחדש ומנסה להפעיל את הדיסק מהדוס והוא עושה לי הודעה כזאת: "...press any key to boot from CD" ואז ישר חוזר להפעלת מערכת הווידוס שכבר קיימת במחשב.

הוא לא נותן לי את האופציה להתקין מהדוס.

שוב, היכן אני טועה?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה כנראה לא מבין רמזים.

אני מציע לך בחום לקרוא את חוקי הפורום לפני שתמצא את עצמך בצרות.

הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים