עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZOTAC GTX 260 - דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג הכוללת את הכ.מסך הבא -

Zotac GTX 260 (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

ציינתי בםני המוכר שהתקציב שלי לכ.מסך הא עד 1000 ש"ח.

יש לכם התרשמויות מהכרטיס ? האם ניתן למצוא משהו יותר טוב בטווח המחירים המצויין לעיל ?

תודה רבה לעוזרים,

פורסם

כרטיס טוב, אך 1000ש"ח הוא מחיר מופרך לכרטיס כזה. ברשותי גם כן GTX260 עם קרור משופר וOC מהמפעל וכרגע הוא עולה 920ש"ח בIQPC - אז תעשה את החשבון.

פורסם

ב 1000 שקל אתה יכול לקחת HD4890 חזק יותר,

ב 900 שקל אתה יכול לקחת HD5770 שבערך באותה רמה של ה GTX260 / HD4870 אבל מתקדם יותר משמעותית,

ב 900~ מוכרים את ה GTX260 של GAINWARD שמגיע עם קירור משופר + אוברקלוק מהמפעל, ככה שהזוטק ממש לא מציאה...

פורסם

gtx260 יותר חזק מ-5770 באותה מידה ש-4890 יותר חזק מ-gtx260. (אני מדבר על ה-216sp כמובן)

5770 תומך DX11, זה לא עושה אותו "מתקדם משמעותית". אף אחד לא מבטיח לך שהוא בכלל יסחוב משחקי DX11 כראוי,

אם בכלל יהיו כאלה ב-2010. לעומת זאת gtx260 תומך PhysX ובו תומכים (ויתמכו) יותר משחקים נכון לרגע זה.

4890 לא נותן לך "ערך מוסף" (dx11 / physx) מעבר לשיפור ביצועים כללי.

פורסם

תוסיף 150 שח , כך 275 והכל יהיה בסדר.

פורסם

gtx260 יותר חזק מ-5770 באותה מידה ש-4890 יותר חזק מ-gtx260. (אני מדבר על ה-216sp כמובן)

5770 תומך DX11, זה לא עושה אותו "מתקדם משמעותית". אף אחד לא מבטיח לך שהוא בכלל יסחוב משחקי DX11 כראוי,

אם בכלל יהיו כאלה ב-2010. לעומת זאת gtx260 תומך PhysX ובו תומכים (ויתמכו) יותר משחקים נכון לרגע זה.

4890 לא נותן לך "ערך מוסף" (dx11 / physx) מעבר לשיפור ביצועים כללי.

מה?! שטויות במיץ, HD5770 ו260GTX 216 באותה רמה בדיוק, זה שאתה מנסה להפוך אותם לשתי רמות שונות זה תוצאה של באנצ'ים לא אמינים או אהדה לחברת NVIDIA, ה5770 באותה רמה עם 260GTX 216 כמו גם הHD4870 1GB, ואיזה משחקים משמעותיים חוץ מUT3 כבר תומכים בPHYSX? עוד תירוץ הזוי שלך בשביל שבנאדם יקנה כרטיס שכבר נמצא מעל שנה בשוק ועם צרכית חשמל יותר גבוהה וחוסר תמיכת DX10.1/11, אתה פתטי .

וכמו שיתמכו עוד משחקים בPHYSX כך גם בDX11, מה גם שצריכת החשמל של ה5770 יותר נמוכה גם במאמץ וגם במנוחה (משמעותית) והכרטיס גם תופס פחות מקום במארז עקב כך שהוא קצר משמעותית מכרטיסים כמו 260GTX או HD4870/90.

פורסם

5770 צמוד מלמטה לביצועים ל 4870, וזה הופך אותו צמוד גם ל GTX260... ( אלה אם מתכוונים לגרסה מומהרת ) אבל OC אפשר עשות ( והמון ) גם ל 5770,

5770 צורך משמעותית פחות חשמל ומתקדם יותר גם אם השימוש הוא לא עכשיווי...

לקחת 1000 שקל על GTX260 היום זה פשע ש 4870 שזהה אליו בביצועים עולה סביב 800 שקל.

לדעתי בעד 1000 מלמטה 4890 יהיה הבחירה הנכונה, HD5770 אחריו, אחר כך הHD4870 ויחד איתו ה 260 של גיינוורד...

מצטער, אבל כרגע הכרטיסים היחידים מ NVIDIA שעוד אך שהוא משתלמים זה 9600GT ו GTS250, זאת דעתי...

פורסם

^^^

יש גם את GT240.

אפשר לקנות HD5770 של FORCE3D ב 800 שקל (בערך) בנעה מחשבים, ניראה לי שזה המחיר הזול ביותר בארץ. לא יודע איך הכרטיס יסתדר על משחקי DX11 אבל ב 2010 יצאו הרבה משחקים שיתמכו ב DX11, כל כמה חודשים מאפשרי עוד כמה משחקים (האחרון הוא BF:BC של DICE, ניראה לי ש MOH החדש משתמש באותו מנוע אז כניראה שגם הוא יתמוך אבל עוד לא אישרו את זה).

פורסם

ad_box קח איזה כדור הרגעה,

לא המלצתי על שום כרטיס, רק ציינתי כמה נקודות. נכון לא התייחסתי לצריכת חשמל או גודל PCB כי זה בדרך כלל פחות רלוונטי לגיימר, לי לפחות.

לא ישבתי וערכתי מחקר ביצועים. העפתי מבט פה

1z4hc80.jpg

ואם יש לכם בעיות, פנו ל-techpowerup, לא אלי.

לגבי physx, בבקשה:

http://physxinfo.com/data/vreview.html

ולפי הרשימה המלאה ישנם 11 תומכים כרגע בהאצת חומרה ועוד 13 (לפחות, כי סך הכל 34 משחקי physx בפיתוח) עם האצת חומרה בפיתוח.

ול-DX11 ישנם 3 ששוחררו, ועוד 8 בפיתוח.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support

DX10.1 אפילו לא שווה התייחסות.

רוב הפיצ'רים של DX11 תומכים אחורה לחומרת DX10, כולל DirectCompute.

הפיצ'ר העיקרי שמוגבל לחומרת DX11 הוא tessellation, ועליו אני לא הייתי בונה יותר מדי עם 5770.

בקיצור, שיקנה מה שבא לו, אבל לפחות שידע מה מצפה לו...

פורסם

רוב המשחקים שיש היום בשוק עם תמיכה בהאצת חומרה או שהם גרועים או שאין בהם תוספת ששווה את זה (בקיצור מכל הרשימה נישאר רק BATMAN:AA, UT3 ואולי ME ו CRYOSTASIS). מהמשחקים שבפיתוח, עד שהם לא יצאו לא נדע אם הפיזיקס הוא רק לוגו לקידום או באמת משהו שמצדיק קניה כל כרטיס מסך פחות משתלם.

יש עוד משחקי DX11 שעוד לא דיברו עליהם, הרשימה הזו חלקית.

פורסם

מי קובע מה משחק גרוע ומה טוב ? זה עניין של טעם אישי, אתה לא יכול לקבוע עובדות בעניין הזה...

לגבי משחקים בפיתוח, "עד שלא יצאו לא נדע אם זה סתם לוגו או באמת שווה" תקף באותה מידה לגבי DX11.

ואשמח למידע נוסף לגבי משחקי DX11 בפיתוח שלא הוזכרו בויקיפדיה, כמו כן לפיתוחי physx שלא הוזכרו ב-physxinfo.com

פורסם

Batman: Arkham Asylum 2 לא מופיע ברשימה של physxinfo והוא משתמש בפיזיקס.

יש משחקים שהם גרועים ואין מה לעשות בקשר לזה, תיראה את WARMONGER, אף אחד לא אהב אותו והוא לא הצליח למרות שהוא היה בחינם.

משחקים שמשתמשים ב DX11 ועוד לא ברשימה: כל המשחקים שמשתמשים במנוע של DICE ויצאו אחרי BF:BC2 (כמו MOH שלפי הטריילר ולפי זה ש DICE עוזרת בפיתוח שלו הוא הולך להשתמש ב Frostbite), יש גם את CryEngine 3 של CRYTEK שתומך ב DX11 מה שאומר ש CRYSIS 2 ושאר המשחקים שישתמשו במנוע (S.T.A.L.K.E.R. 2?) גם ישתמשו ב DX11.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.