עבור לתוכן

כונן חיצוני שנפל - עסקת בארטר?

Featured Replies

פורסם

Sad T, איפה קיבלת את ההצעת מחיר הזאת, האם ניסית במעבדות אחרות ?

ייתכן ואוכל לעזור לך איכשהו אבל הנ"ל חשוב.

בבקשה תעלי לתשובה שלך את דף סיכום הבדיקה הרשמי שלהם(אני מניח שקיבלת קובץ PDF ב E-MAIL או משהו דומה מהם עם הסיכום.

נ.ב - איך לצרף? כשאת כותבת תגובה יש למטה "אפשרויות נוספות". שם לחצי BROWSE ותצרפי את הקובץ הרלוונטי.

פורסם

אתה יודע מה אחי אני יספר לך סיפור

החולה

היה במעבדת מחשבים הדיאגנוזה הייתה דיסק קשיח מת ונזק של 1500 שקל על קשיח חדש

והתקנת מערכת הפעלה מחיר מנופח לדעתי אבל נעזוב את זה !

הבחורה עשתה בלאגן והמחשב נלקח משם בלי לשם שקל לחנות

הבחור קבע נחרצות שהדיסק הקשיח אינו תקין ולא ניתן לשחזר ממנו את המידע בכלל .. "מת"

המחשב היה מקבל BSOD בעלייה של המחשב "מסך כחול"

בנסיון של כניסה למחיצה דרך BART PE ודומיו לא ניתן להכנס למחיצה (וואללה מוזר !) נתן לי שגיאה של מחיצה לא תקינה

המחיצה לא נפתחת

אבל הקטע שהדיסק הקשיח עבד פיזית יפה ולא תיקתק כלום נשמע ונראה סבבה לגמרי .עבר בדיקות תיקנות בהצלחה עבר גם בדיקות של bad sectors בהצלחה אז באה ההחלטה לשנות לשחזר היה לה מידע חשוב בקשיח

אני לא יספר כאן מגילה אבל בקיצור בסוף פסוק הוצאתי את כול המידע מהדיסק הקשיח לקח לי כמה ימים של עבודה לא רציפה בכול זואת חייל

מה גם שפירמטתי אותו והתקנתי עליו מחדש

מע.הפעלה כול הצחוק שמה עד היום היא לא מתלוננת על הקשיח מוזר אהה :lol::bash:

הבחורה הייתה בהלם טוטאלי והטכנאי יצא פשוט שמוק ! ;D :xyxthumbs:

ומה שלמדתי מזה שבחיים על תאמין למה שאומרים לך תבדוק בשנית לבד עם אתה מבין ויודע ועם לא !?

תבקש חווד דעת שניה ממישו שאין לו אינטרס כספי

פורסם

אתה מדבר על דיסק שלא ניזוק פיזית אלא לוגית, אז מה הקשר למקרה הזה ? כבר משיהו הגיב ככה וקיבל תשובה בהתאם מקודם.

נזק פיזי, היא כנראה הייתה במעבדת שחזור.

גם לי היה דיסק של חצי טרה שאחרי ביקור בTICTAC ו-100 ש"ח רצו 2500 ש"ח על שחזור ובסוף הסתדרתי בעצמי. אבל לי היה נזק לוגי, לא ראשים תקולים.

זה למה אני לא מדגבר לפני שאני רואה את הדו"ח שלה וכך גם ממליץ למגיבים הבאים.

פורסם

אתה מדבר על דיסק שלא ניזוק פיזית אלא לוגית, אז מה הקשר למקרה הזה ? כבר משיהו הגיב ככה וקיבל תשובה בהתאם מקודם.

נזק פיזי, היא כנראה הייתה במעבדת שחזור.

גם לי היה דיסק של חצי טרה שאחרי ביקור בTICTAC ו-100 ש"ח רצו 2500 ש"ח על שחזור ובסוף הסתדרתי בעצמי. אבל לי היה נזק לוגי, לא ראשים תקולים.

זה למה אני לא מדגבר לפני שאני רואה את הדו"ח שלה וכך גם ממליץ למגיבים הבאים.

היי אלקס גם אני מחכה כמוך למידע יותר מורחב

ואת הדוגמא נתתי כדוגמא ולא קשור לדיון ישירות רק להסביר את דעתי ...

לילה טוב לכולם !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות וסליחה על האיחור בתשובה.

לקחתי את ההארד דיסק לחברת B&C בהרצליה, שלהם למיטב ידיעתי מעבדה מקצועית.

בדו"ח לא היה כתוב הרבה מעבר למה שכתבתי קודם: הראשים במצב שחיקה מתקדם, והמנוע תפוס.

אין לי מושג מה לעשות עם זה, מלבד לאחסן את ההארד דיסק ולחכות שהטכנולוגיה תוזל, או עד שבעלי יתפגר ואוכל לתפוס לי איזה מליונר...

... או שיש לכם עוד הצעות? :s05:

פורסם

ומה ההצעת מחיר שלהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים