עבור לתוכן

כונן חיצוני שנפל - עסקת בארטר?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה.

לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה.

יש קונים...?

נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה לגבות. זה היה הגיבוי בזמן שפירמטתי את המחשב...

פורסם

נשמע כמו דיל שווה, למרות שסביר להניח שאותו אחד בעל הידע הנדרש ולב הזהב יבקש סכום כסף, לא מופרך כמו זה שביקשו ממך אבל בכל זאת.

נראה מי ייענה לבקשה ::)

פורסם
  • מחבר

אכן שווה. האוסף הוא תוצר של מאות שעות עבודה[br]פורסם בתאריך: 30.12.2009 בשעה 22:21:14

דרך אגב- אם יש לכם הצעות איפה עוד כדאי לי לפרסם את ההצעה שלי, אני אשמח לשמוע. אני לא כל כך מתמצאת בפורומים של מחשבים.
פורסם

מדובר בתהליך שדורש הרבה עבודה וציוד יקר לכן גם העלות של השיחזור היא כזאת יקרה.

אני אישית בספק שמישהו היה מוכן לעשות את זה ללא תשלום גם אם זה אומר שהוא יכול לשמור עותק של כל התוכן שם, לא משנה עד כמה הוא איכותי.

פורסם

עבודה בשווי 5800ש"ח תמורת ספריה מרשימה של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו? נשמע כמו אחלה דיל! נשאר רק למצוא ילד בעל מעבדה לשחזור מידע. :xyxthumbs:

פורסם

שחזור מידע אינו רק עניין של ידע ומומחיות - לא כל אדם בעל "ידי זהב" יכול לעשות זאת. מדובר בתהליך קשה שדורש ציוד מיוחד וספציפי שיש רק ל... חברות לשחזור מידע.

ולכן - עם כל הרצון הטוב - הסיכוי שיש כאן מישהו אשר בבעלותו חברה כזו הוא אפסי - ולכן הסיכוי שעסקת הבארטר הזו תצלח אפסי גם כן.

נסי אולי חברות שיחזור מידע אחרות(לא עם הצעת הבארטר שכן באופן טבעי זה לא מעניין אותם) על מנת להשוות מחירים ולקבל את המחיר הנמוך ביותר.

אני שמעתי המלצות חמות על "טיק טק שחזור מידע". אין לך מה להפסיד.

בהצלחה.

פורסם

נכון להיום זה או מיטסי או טיק-טאק ובשניהן המחירים בהתאם.

פורסם

אם לא תמצא מישהו שיחזר לך את זה פה, לפחות יש רעיונות להפקת לקחים?

זאת חברה טובה מה שהוא קנה?

אני כבר שנים משתמש במחשב ואל היו לי בעיות מהסוג הזה עם כל כונן שהיה לי

פורסם

תיאורתית, הייתי קונה דיסק קשיח חדש אותו הדבר בדיוק (אפילו 2)

פותח את הHDD הישן, מפרק אותו לגורמים (לא כזה בעיה לבן אדם עם ידיים טובות) ומחליף את הדיסקים הפנמיים עם אחד מהHDD החדש שקנינו

אם זה עובד, מעביר את כל המדיה לכונן השני שקנינו וככה משחזר את כל המדיה בעלות נמוכה הרבה יותר ואין סיכוי שזה יהרס בעתיד ..

פורסם
  • מחבר

מעניין. ומה הסיכוי שזה יעבוד?

פורסם

שואף למינוס ...

יש סיבה למה אנשים לא פותחים דיסקים בעצמם ו"מעבירים" את הפלטות בעצמם , ו"מחליפים" בין החלקים של הדיסקים הקשיחים .

כפי שנאמר לך למעלה , קבלי כמה הצעות מחיר מכמה חברות , תבחרי בהצעה הזולה ביותר , בתקווה שהיא לא תעלה לך ביוקר .

פורסם

תיאורתית, הייתי קונה דיסק קשיח חדש אותו הדבר בדיוק (אפילו 2)

פותח את הHDD הישן, מפרק אותו לגורמים (לא כזה בעיה לבן אדם עם ידיים טובות) ומחליף את הדיסקים הפנמיים עם אחד מהHDD החדש שקנינו

אם זה עובד, מעביר את כל המדיה לכונן השני שקנינו וככה משחזר את כל המדיה בעלות נמוכה הרבה יותר ואין סיכוי שזה יהרס בעתיד ..

"תיאורתית" זה נשמע מאוד נחמד.

אם הבעיה היא באמת באחד הראשים / במנוע - הסיכוי להחלפה עצמאית לא קיים.

פורסם

אולי אפשר עוד לנסות לשחזר את הקבצים מהמחשב שעבר פירמוט, הקבצים לא תמיד נמחקים פיזית מהדיסק. יש לי נסיון לא רע עם התוכנה getdataback ששיחזרתי איתה מס' קבצים לאחר פירמוט. למרות זאת, הם היו קטנים למדי. בשביל תיקיה של כמה ג'יגות אני לא יודע אם הייתי בונה על זה יותר מדי, אבל שווה לנסות.

פורסם

:o:screwy:

מעניין אותי רק דבר אחר מי הפרופסור שקבע לך את זה בנוגע לדיאגנוזה של הקשיח ..

איך הוא ידע בדיוק שהמנוע של הדיסק אכן תפוס ?..

ומה שעוד יותר מפליא אותי מאיפה לעזאזל הוא ידע מה המצב של ראש הקריאה ?...

חלק מהסיפור שלך נשמע לי כמו סיבון רציני של הלקוח והתנערות מאחריות !

רק במידה והדיסק נפתח פיזית בתנאי מעבדה אצלהם ויש להם את הציוד והידע לבדוק את זה !

פורסם

במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים