פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים על גוגל שמעתם?http://www.google.com/search?q=windows++how+to+remove+system+reserved
פורסם 2010 בינואר 215 שנים תראה אם אחד מהשירותים הבאים מופיע בmsconfig ותנסה לנטרל אותם:Client Virtualization HandlerOffice Source EngineOffice Software Protection PlatformApplication Virtualization ClientApplication Virtualization Service
פורסם 2010 בינואר 215 שנים כבר נתקלתי במשהו דומה, בעת התקנת Win7 על מחשב שהיה בו XP, היו לי 2 מחיצות C ו-Dכשמחקתי את מחיצה C לגמריי ויצרתי מחדש "נתפס" גם אצלי כונן בנפח 100MB, ונוצר מצב כזה : 100MB | C | Dכל מה שצריך לעשות זה למחוק שוב לגמריי את C, ולהרחיב (extend) את המחיצה הראשונה (100MB) לכל גודל הדיסק הנותר.ביצוע פורמט ל-C בסופו של התהליך גם מעיף את ה-label מהכונן.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר השאלה היא אם נפרמט את הכונן הנ"ל זה לא יעשה נזק למערכת?וגם אם זהו זיכרון שהמערכת שומרת לעצמה, למה הזיכרון הזה מופיע בתור דיסק קשיח?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים גם אני נתקלתי לא מזמן אצל חבר עם נייד בכזה כונן שמור בגודל 100MB.גם אצלו מותקן WIN7.מה פשר התעלומה הזאת ולמה זה טוב אם בכלל ?לא ש100MB זה כזה אסון, אבל בכל זאת מעניין להבין על מה ולמה.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים יש לי גם כונן כזה של 100 מגה אחרי התקנה של WIN 7.ניסיתי את אחת השיטות שלינק שנתנו כאן לא הצלחתי להיפטר ממנו.לא כזה מטריד אבל זה באמת מוזר...בלינק גם רשום לשם מה הכונן הזה נוצר.משהו בשביל BITLOCKERיש לי גם את הלוח אם כמו שלך.The 100 MB system partition is used primarily as BitLocker partition for BitLocker encryption. Additionally, it also holds the Windows Recovery Environment (WinRE) and boot files with boot manager for booting up the computer for troubleshooting when there is no Windows 7 installation DVD disc on hand.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.