עבור לתוכן

הסילבסטר בפתח

Featured Replies

פורסם

מי חוגג? מה עושים?

תחלקו בתכניות:xyxthumbs:

אצלי מתוכנן ערב איכות עם בת הזוג ועוד שתי זוגות חברים קרובים, במעגל חם ואווירה טובה! והרבה אלכוהול כמובן! :smile1:

• תגובות 39
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנ"ל ערב עם הבת זוג. עוד לא החלטתי איפה אבל זה מבאס תחת שיום אחרי יש בית ספר

פורסם

לנוהגים ברכב בשעות הלילה תיזהרו! הרבה אנשים הולכים לשתות ולנהוג... שימו לב שאתם לא נוהגים ליד איזה אידיוט שהחליט שאלכוהול ונהיגה יכולים ללכת טוב בייחד.

פורסם

למה לעזאזל אנשים קוראים לערב השנה החדשה סילבסטר?

סילבסטר לא קשור לשנה החדשה שאנשים חוגגים.

פורסם
  • מחבר

רק כדי לא לקרוא לזה "נוביי גוד" או "שנה חדשה" שזה מטומטם עוד יותר... :nixweiss:

פורסם

סילבסטר זה חג ישראלי חדש ולא רשמי. מסתבר שיש היום בארץ יותר ויותר אנשים שחיים בשנת 2009 ולא בחמשת אלפים ומשהו, והם הולכים לחגוג את כניסת 2010. אולי חלק מכם (בלי להזכיר שמות) לא תאמינו, אבל לא רק השעון שלי מראה עכשיו תאריך 30 לדצמבר 2009, גם המחשב שלי מראה את אותו התאריך, ואפילו כשקניתי היום פלאפל (מבחור דתי אגב לא גוי) על החשבונית היה מופיע את אותו התאריך. אז כנראה שיש בזה משהו יותר מסתם תאריך לועזי של גוים.

פורסם

לנוהגים ברכב בשעות הלילה תיזהרו! הרבה אנשים הולכים לשתות ולנהוג... שימו לב שאתם לא נוהגים ליד איזה אידיוט שהחליט שאלכוהול ונהיגה יכולים ללכת טוב בייחד.

מצידי אתה יכול להחליף את עידו רוזנבלום ברדיו

פורסם

סילבסטר זה חג ישראלי חדש ולא רשמי. מסתבר שיש היום בארץ יותר ויותר אנשים שחיים בשנת 2009 ולא בחמשת אלפים ומשהו, והם הולכים לחגוג את כניסת 2010. אולי חלק מכם (בלי להזכיר שמות) לא תאמינו, אבל לא רק השעון שלי מראה עכשיו תאריך 30 לדצמבר 2009, גם המחשב שלי מראה את אותו התאריך, ואפילו כשקניתי היום פלאפל (מבחור דתי אגב לא גוי) על החשבונית היה מופיע את אותו התאריך. אז כנראה שיש בזה משהו יותר מסתם תאריך לועזי של גוים.

יש בזה משהו יותר? מה למשל? ::)

בגלל שדרך העולם נוהג בתאריך לועזי -לכן קיבלת בחשבונית תאריך לועזי.

תבדוק גם מי הוא היה סילבסטר - בהצלחה.

תאמר ככה -היום מה שבכיף עושים [כמו מסיבות ,אלכוהול -אז למה לא? אפילו שיקרו לחג בשם היטלר -עדיין היו חוגגים ]

פורסם

זה לא חג ישראלי חדש, זה חג בן לאומי (כן כן גלובליזציה וכול השטויות) שגם בישראל חוגגים

אה כן, אני אישית לא הולך לחגוג השנה במסיבה טובה, צריך לעבוד בשישי :(

תאמר ככה -היום מה שבכיף עושים [כמו מסיבות ,אלכוהול -אז למה לא? אפילו שיקרו לחג בשם היטלר -עדיין היו חוגגים ]

יש בזה תאריך שכול העולם עובד לפיו, אני מאמין שגם אתה משתמש בו ולא משתמש בתאריך עיברי.

אל תיהיה צבוע יותר ממה שאתה, גם ככה כבר טענתה בדיון אחר (שאגב עדיין מחכים לתשובות שלך) שאתה יודע מה עובר לחברי הפורום בראש.

פורסם

1.סילבסטר היה כומר, שבזמנו פורסם מכתב מילאנו, שנתן חופש דת גם ליהודים. וכל החרא שהוא היה אנטישמי זה שקר שדתיים ממציאים כדי שלא יחגגו.

אין שום הוכחה לאנטישמיות שלו, אבל יש הוכחות שתקופתו התייחסו יותר טוב ליהודים. אתה מוזמן לקרוא בויקיפדיה או משו

2. השם סילבסטר נהוג רק בישראל, ובמחוזות חלקיים בגרמניה, בגלל שמת בדיוק ב31.12. הכנסייה לא רואה קשר בין השנה החדשה לבין מותו

3. לידעך הכללי, לוח השנה הזה הונהג 300 שנה לפני תחילת הנצרות=> תרופה למחלה בסגנון "חוגגים את היומולדת של ישו"

4. חוגגים את תחילת השנה החדשה, לפי לוח שנה שהנהיג יוליוס הקייסר, (שלא היה נוצרי), וכל העולם חי לפיו וגם אני.

פורסם

מצידי אתה יכול להחליף את עידו רוזנבלום ברדיו

??? ??? ???

פורסם

הוא עושה פרסומת לזהירות בדרכים בקשר לזה

אין מצב לפתוח רדיו ל3 דקות ולא לשמוע אותו פשוט חופרים עם זה

פורסם

אני מקווה שאני לא מכפיש אף אחד אבל בעודי אומר זאת אני חושב שאני מביע דעה של רוב האנשים הנורמליים:

כל אותם האנשים שמסתייגים מלחגוג את השנה החדשה פשוט אנשים בורים מטומטים חסרי השכלה וכו'. הם לא רוצים להבין את ההבדל בין לחגוג שנה חדשה לבין לחגוג חג המולד, לא מבינים שלחגוג שנה חדשה זה לא קשור לשום דת ומגזר אלה פשוט משהו כללי. כששאלתי אנשים שסולדים את חגיגת השנה החדשה למה הם עושים כך הם הביעו טענות מופרכות כמו זה חג של נוצרים, זה לא חג שלנו וכו'. תעשו לי טובה, כנסו למערה שלכם ותפסיקו כבר לזיין את השכל.

פורסם
  • מחבר

רק בפורום HWZONE היקר ת'רד על חג המולד וחגיגת פתח השנה החדשה יכול להתגלגל לוויכוח על דת וסוגיה על חגיגתו של הסילבסטר בארץ ישראל, וזאת במקום איחולי ה"שנה טובה" האופייניים בדרך כלל. :lol:

מה גם שהוויכוח שמתרחש פה רק מזכיר לי עד כמה דת ואמונה בסוגיות מן הסוג הזה הן אבסורד ובורות... אבל זה כבר דעתי. :-X[br]פורסם בתאריך: 30.12.2009 בשעה 16:35:04

כששאלתי אנשים שסולדים את חגיגת השנה החדשה למה הם עושים כך הם הביעו טענות מופרכות כמו זה חג של נוצרים, זה לא חג שלנו וכו'. תעשו לי טובה, כנסו למערה שלכם ותפסיקו כבר לזיין את השכל.

בנאדם מבין עניין!

באמת שאני לא מבין למה רק בארצינו אנשים מאמינים שכל חג שהם חוגגים קשור איכשהו לדתם, או לדת בכלל... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים