פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים עשיתי את טעות חיי עדכנתי ל-1.4. עכשיו אני נאלץ לרכוש משחקים מקוריים. חיפשתי ב-ebay ומצאתי משחקים חדשים לגמרי (לטענת המוכר) במחירים נמוכים מאד. 10,15,20 דולר. ב-Play-Asia אותם משחקים עולים 40$. איפה הקאץ'? איך אדע אם המשחקים מקוריים או לא? יש בכלל הבדל או שזה כמו "משחק צרוב"?
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים זה בטח יכול לשנות מניסיון שלי הרבה משחקים מזויפים לGB ולGBA פשוט לא פעלו וזה לא נגרם מבעיה אם הפריצה או משהו בסגנון פשוט בחלק גדול מהזיופים המחסנית משחק עצמה הייתה תקולה כניראה בגלל בקרת איכות שווה לתחת אם קימת בכלל בנוגע לDS עצמו ולך בכלל יש DSI אם אתה מדבר על עדכונים נינטנדו בדור הזה מנסה לפעמים לילחם בפיראטיות ככה שמאוד יכול להיות שתיקנה משחק פרוץ שלא יפעל או יפעל עד חלק מסוים ששם ההגנה פועלת ובעצם יהיה לך דמו ולא משחק מלא אני ממליץ לך לקנות או משומשים או משחקים שירד להם המחיר ככה תיקנה בזול יותר לפעמים יש דילים מצוינים
פורסם 2010 בינואר 115 שנים אתה יכול על פי שם החברה (יש לפעמים שגיאות כתיב במקום Nintendo רשום Nintondo, אתה יכול על פי זה שעל הקופסא לא יהיה רשום ESRB בכלל, כלומר ESRB לא עבר על המשחק (וגם לא זוייף), אתה יכול פשוט לקחת תמונה מקורית מגוגל ולעשות מצא את ההבדלים, אם יש יותר מדי, זרוק את הדיל
פורסם 2010 בינואר 115 שנים Chaosruler ניתקלתי בזיופים שכללו את כל הדברים הרלוונטים כולל אפילו הבולשיט של האיכות שצבוע בזהב לא לכל הזיופים יש עטיפה בעיתית חוץ מזה אין בעיה למוכר להכניס תמונה אחת ולמכור משחק אם עטיפה קצת שונה אולי אתה מתבלבל בין מוצרים כמו VII לדוגמה שהם בתחום האפור ואז יש שמות ועטיפות ועיצוב די דומים למקור אבל לא אחד לאחד לבין זיופים רגילים
פורסם 2010 בינואר 115 שנים בשביל מה אז המציאו את הR4 וכל הדגמים האחרים? תשקיע בזה מאשר במשחקים שלא בטוח שיעבדו
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מחבר יש לי Acekard שנחסם אחרי עדכון 1.4, אבל מצאתי דרך לעקוף אותו. בעיה נפתרה. בכל מקרה טוב עשיתי מחקר קטן ומסתבר שמשחקים מזוייפים לא עובדים על DSi. אם המוכר מציין לא עובד על DSi = מזוייף ב-100%. משחקים מקוריים עובדים כמובן בלי בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.