עבור לתוכן

כרטיס מועדון YOU האם משתלם לעשות?

Featured Replies

פורסם

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה..

בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

פורסם

אחרי שנה אתה מתחיל לשלם עליו אז מומלץ לבטל אותו..

אני לא בטוח בזה אבל אני חושב שזה הנחות לדברים מסוימים כל פעם לפי החלטת החנות

פורסם

לא לא ושוב פעם לא.

אתה יכול לקבל כרטיס מגנטי של מועדון you ולקבל את אותם ההנחות וההטבות, כולל ההחנה בתחנת דלק.

פורסם

אם אתה קונה קבוע במגה יותר פשוט לבצע את הקניות עם תווי קניה של רב תו. אפשר להשיג דרך המון מקומות עבודה בדרך כלל ב17-18 אחוז הנחה, משתלם למדיי..

פורסם
  • מחבר

לא לא ושוב פעם לא.

אתה יכול לקבל כרטיס מגנטי של מועדון you ולקבל את אותם ההנחות וההטבות, כולל ההחנה בתחנת דלק.

אתה מדבר על הכרטיס המגנטי הירוק של החבר מועדון שהוא בעצם רק מועדון ולא אשראי גם? הוא חינם? איך עושים אותו?

פורסם

הוא חינמי אבל לוקח להם חודשיים לשלוח לך את זה הבייתה....

אותו נציג שמוכר לך את הכרטיס אשראי אמור לתת לך את טופס ההרשמה למועדון.

פורסם

לא שוה בשיט.

וגם המחירים במגה יקרים אחושרמוטה.

אצלנו באזור יקרים יותר מהמיני סופר השכונתי..

פורסם

דווקא בקריות הסניף של מגה בול הוא יחסית בסדר...

יחסית לסופרים אחרים הכוונה.

פורסם

אחי שעובד בחברת כרטיס אשראי שלא אזכיר, אומר שהכרטיס הזה משתלם למי שעושה את הקניות שלו במגה.

ובנוסף זה כרטיס דיינרס שמקנה מבצעים של דיינרס (כמו 1+1 על כרטיסים ביס פלאנט)

פורסם

כלקוח מגה קבוע אני בפירוש חושב שהוא ממש לא אטרקציה, מהסיבה הפשוטה שאת ההנחה שמקבלים במגה עצמו מקבלים רק על מוצרים מסדרת הבית שלהם,

שהיא בתכלס סדרה של המוצרים הכי פשוטים ומעפנים מכל קטגוריה, כמה מוצרים כאלה יש בסל הקניות? 2-3? אולי אולי חסכון של כמה שקלים בודדים בקנייה במקרה הכי טוב.

ועל ההנחה בתחנות הדלק של טן בכלל אני לא מדבר, זה משהו כמו אחוז וחצי, לא משמעותי במיוחד.

אם אתה קונה קבוע במגה יותר פשוט לבצע את הקניות עם תווי קניה של רב תו. אפשר להשיג דרך המון מקומות עבודה בדרך כלל ב17-18 אחוז הנחה, משתלם למדיי..

ברוב סוגי המגה (מגה בול בוודאות ועוד 2 ששכחתי איזה..) התווים שווים 10% פחות מערכם הנקוב, ככה שזה לא משתלם כמו שאתה חושב.

פורסם

ההחנחה היא בתחנות דלק של דור אלון ולא טן.

זה אולי אחוזים בודדים, אבל זה בערך 7 שקל ממילוי טאנק מלא, תכפיל את זה בכמה פעמים אתה שם דלק ויש לך חסכון, אחרת למה כולנו נושמים לרווחה כשהדלק יורד עוד 5 אג' :s07:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3827010,00.html

ומצד שני הנפט עלה.. אז זה יעלה אחורי זה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3827161,00.html

פורסם

ברוב סוגי המגה (מגה בול בוודאות ועוד 2 ששכחתי איזה..) התווים שווים 10% פחות מערכם הנקוב, ככה שזה לא משתלם כמו שאתה חושב.

התו שווה 100% במגה ובמגה בעיר. במגה בול ושפע שוק הוא שווה 90%. לי אישית יש מגה בעיר ליד הבית ולכן זה מאוד משתלם, יש המון דברים שאני קונה שאחרי ההנחה של התווים הם יותר זולים מקנייה בסניפים של סופרים גדולים וזולים שלא ממקומים באמצע העיר (חצי חינם, יד יצחק וכו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים