עבור לתוכן

יש לי בעיה ואני זקוק לשואב אבק הכי חזק שיש

Featured Replies

פורסם

שלום

אח שלי הקטן ואני היינו בבית של סבתא שלי והיה לי שם שקית עם טופס של ווינר בסכום גדול מאוד שהיה בתוך השקית עם עוד כמה קבלות על דברים שלא נעים לי שסבתא שלי תראה ואח שלי הגאון לקח תשקית וזרק אותה לכספת של סבתא וסבתא שלי היא אחת שתחקור אותי על כל בר קטן לכן אני לא יכול לבקש ממנה לפתוח תכספת בשביל השקית. סבתא שלי לא בודקת תכספת נראה לי כי אין שם כלום בדרך כלל.

עכשיו אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך להוציא תשקית דרך החור של הכספת בלי שסבתא שלי תדע ואין לי שום כיוון חשבתי אולי על שואב אבק ממש עוצמתי שישאב תשקית משם אבל אני לא יודע אם יש דבר כזה או אולי איזה משהו שאני יכניס לשם וידביק תשקית? השקית בערך שוקלת כמו חפית שוקולד פרה

בכל מקרה הכספת היא בערך מטר 20 והשקית נמצאת בערך באמצע הגובהה של הכספת.

החור הוא חור בערך בגודל של קלטת ישנה טיפה קטן יותר ואי אפשר לדחוף את כל היד פנימה ויש שיפוע כזה כמו מגלשה

עכשיו ראיתי פה אשכול דומה של מישהו שאיבד גראס בתיבת דואר והיו שם הרבה תגובות ילדותיות כמו תדוג את זה עם מסטיק ושטויות כאלה אז בבקשה תחסכו את זה ממני ואם אין להם פתרון מעשי לבעיה שלי אז בבקשה אל תגיבו

תודה רבה

פורסם

הרעיון עם השואב - תשכח ממנו. לא יעבוד בכספת סגורה.

אבל.. אם העלית כבר את עניין השואב - מתי תכננת לבצע את השאיבה (הרעשנית) הזו ?

סבתא לא תשמע / תשים לב ?

למה פשוט לא לחפש את המפתח במקום להקים את ההמולה הזאת ?

פורסם
  • מחבר

בקשר למפתח זה לא אפשרי בגלל שאין מצב שאני משיג אותו בלי לבקש ויכול להיות אפילו המפתח לכספת הזאת נמצאת בכספת אחרת מכל הכספות שהפרנואידית הזאת מחזיקה

ולא הבנתי מה הקטע בתמונה??

אני לא יכול לקדוח לה בכספת אני צריך שהיא תשאר בלי שום פגיעה ושהיא לא תדע מה עשיתי

פורסם

כמה אתה מוכן להשקיע (בשקלים) כדי לפתוח את הכספת ?

מנעולן.

פורסם

בו נהיה מעשיים - אף אחד פה לא ישב ויחשוב בשבילך איך להמציא מחדש את הגלגל, גם לא בטוח שמישהו פה יצליח לחשוב על רעיון

הפיתרון הכי מעשי ופשוט, הוא פשוט להגיד לסבתא שלך את האמת, לסבול 10 דקות של חקירה מצידה ושתפתח את הכספת שאתה לא בבית בכלל ותראה את התופס ותחזיר לך אותו.

ואם אתה יכול להביא תמונה של הכספת/דגם כי בחיים לא שמעתי על כספות כאלה וזה נשמע אחלה דבר

מקווה שתצליח

עריכה:

יכול להיות שלעוד אנשים יש מפתח

פורסם
  • מחבר

סבתא שלי שטינקרית אחי והסכום שהימרתי ההורים שלי יגלו ישלחו אותי לגמילה ויעשו לי סצנות כל החיים

ויש שם עוד דברים שלא הייתי רוצה שידעו עליהם

מנעולן אני ישאיר כאופציה אחרונה אני ממש מעדיף לשות את זה לבד איכשהוא

פורסם

explosive.JPG

בהצלחה.

פורסם

אני מקווה שהטופס של הווינר הוא זוכה, כן ?

כי אם לא, פשוט תחכה כמה שנים עד הפתיחה הרשמית של הכספת. ;D

נראה לי שאם לא בא בחשבון ליידע אותה - שלח אותה לכמה שעות מהבית ותביא מנעולן.

200 ש"ח והבעיה מאחוריך.

פורסם

תגיד לה שאתה צריך את אחת הקבלות , וכשהיא תפתח תוציא את הטופס ווינר

פורסם

חבר'ה מה נסגר עם הפוסטים המפגרים האלו...

בוא לא נהפוך את המקום לגנון

כל טוב

גבריאל

פורסם

עד כמה הכספת אטומה? תמלא אותה במים..

בהנחה שזרם המים הנכנס יהיה גדול מזרם המים היוצא (דרך החריצים) ובהנחה שאין לך שם משהו כבד ממים , הכל יצוף למעלה .. משם תשבור את הראש לבד איך לשלוף את זה.

פורסם

לפי מה שאני מבין הכספת אמורה להיות ריקה, ואתה בערך בן 10. תבקש מסבתא את המפתח בטיעון שאתה רוצה לשחק עם הכספת והמנעול, ותוציא משם את הזבל שלך.

פורסם

:kopfpatsch::facepalm:

אני כבר לא יודע למי להאמין, לך או לבן אדם עם הדואר.

לי נפל הפלאפון לתעלת ביוב, אני יכול למשוך אותו עם מגנט רב עוצמה?

ובנימה יותר רצינית, כמו שאמרו לך אני לא רואה שיטה פרקטית אחרת חוץ מלדבר עם סבתא שלך.

פורסם

יש סבא בתמונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים