עבור לתוכן

השירות הטכני של 014 (והאינטרנט)

Featured Replies

פורסם

אם אתה מחליף ל012 וזה נעלם אז אני דיי בטוח שזה בעיה של ההגדרות אצל נזק, לפחות אתה יודע שהציוד תקין...

• תגובות 50
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

018 הודו שיש תקלה ושהיא תתוקן בימים הראשונים של ינואר.

אל תחזיק אצבעות. כל שבוע הם אומרים "יטופל עוד שבועיים"

זה אותם שרתים של בזק בינלאומי. הגיימינג חרא והסטרימינג עוד יותר חרא.

פורסם
  • מחבר

אל תחזיק אצבעות. כל שבוע הם אומרים "יטופל עוד שבועיים"

זה אותם שרתים של בזק בינלאומי. הגיימינג חרא והסטרימינג עוד יותר חרא.

נכון, ביטלתי תמנוי אצל 018 P: מחכה שיתקנו אצל 014 בנתיים אני לא מחוייב לאף אחד עד שהתקלה לא מתוקנת.

פורסם

018 הודו שיש תקלה ושהיא תתוקן בימים הראשונים של ינואר.

טוב לדעת!

פורסם

נכון, ביטלתי תמנוי אצל 018 P: מחכה שיתקנו אצל 014 בנתיים אני לא מחוייב לאף אחד עד שהתקלה לא מתוקנת.

אז אצל מי אתה כרגע?

אני לא מכיר עוד אלטרנטיבות ללא התחייבות.

פורסם
  • מחבר

אז אצל מי אתה כרגע?

אני לא מכיר עוד אלטרנטיבות ללא התחייבות.

בדיוק.. החוזה שלי עם 014 הופר על ידם ולכן אני לא מחוייב להם יותר' date='

כך סיכמנו;

1.אם הם לא יתקנו את התקלה עד יום ראשון אין התחייבות ואני לא משלם להם שקל.

2.במידה והתקלה לא תפתר עד תחילת השנה החדשה הם ישלמו לי על עוגמת נפש.

על 1 אתה יכול לסמן וי. על 2 נראה בהמשך..

אני עבודה מאוד קשה לנציגים כי הם לא יכולים לעזור לי :<

פורסם

מגיב על מנת לקבל עדכונים. סובל מבעיות דומות ב018.

פורסם

גם אני באקספון ואותה התוצאה לגביי הפינג לסרבר ההוא 55% LOST ממוצע של 278 , ניסיתי גם חשבון של 012 חשבון גיימר אותה המהירות והתוצאה היא ממש יפה יציב על 180 ו0% LOSS.

אבל אני יכול להגיד לכם שעם החשבון של 012 (גיימר) דרך TL הורדתי מקסימום על 20KB's נתתי לו כמה דקות והוא לא עובר את ה20 לעומת זאת באקספון פחות מ3 שניות הוא כבר ב390 ותוך דקה כבר על 580 שזה לא יצא לי לראות ב012 אף פעם, ושוב זה חשבון גיימר ב012.

כל אחד והחסרונות /יתרונות שלו, למרות שזה כבר לא חסרון באקספון שהפינג כזה לא יציב אכן זה מאוד בעייתי ששאלתי אותם אם יש תקלה רוחבית/כוללת אמרו שאין.

הנה התוצאות מצורף בקובץ:

[attachment deleted by admin]

פורסם

פשוט אין ספקית נורמלית בארץ. לכל אחת יש חסרונות שאי אפשר להתעלם מהם.

אני אומר בואו נארגן מרד צרכנים, נתאסף כולם בחדר ונשרוף את עצמנו.

פורסם

לא יהיה יותר יעיל להקים ספקית? נקרא לה HW-NET חיחי ניקח מפה כמה תומכים טכנים שאחד פה יכול ללמד הרבה תומכים בספקיות אחרות ונקח כמה בנות חמודות ונעשה שירות לקוחות, אני ואתה ניהיה מנכלים?? :lol: :lol:

ופשוט נקנה המון כבלים CAT7 ותאמין לי שכבר ניהיה הכי מהירים בארץ נעשה תקשורת פנים ארצית בין האנשים 100MBIT כמו בהרבה ארצות באירופה ;)

פורסם

סגור.

יחד עם זאת, אני עדיין אחייב אותך לשלם על חבילת "גיימר" >:D

אגב, אני מקבל בדיוק אותן תוצאות ב 018 ל IP שצויין למעלה. אם הטורנטים לא היו פועלים לי כל כך טוב (וזה השימוש המרכזי שלי לאינטרנט) הייתי מתנתק מזמן אבל מיכוון שכל הספקיות האחרות דורשות התחייבות ויותר יקרות אין לי ברירה אלא להאחז בקצה החוט של "שבוע הבא יסתדר"

פורסם

כמוני כמוך אך רק שאני שומע זאת מכם ולא מאנשי אקספון, היום אני בדיוק התחברתי לאקספון אחרי שהייתי מנוי בעבר והייתי מבסוט מכל הבחינות.

כרגע הסטרימינג פועל מצויין, שאני רואה סרטון הוא מוריד לי כמעט לפי החבילה שלי, אבל לגביי 012 ו018 מבחינת פינגים זה רק בגלל ש012 משתמשים בניתוב אחר לחו"ל כי הם משתמשות בספקיות אחרות בחו"ל לעומת בב"ל/אקספון אבל אני יודע שיהיה בסדר בשבועות הקרובים וכן גם אני בעיקר בטורנטים וזאת הסיבה שאני איתם ולא עם 012/013.

פורסם

אין מה לעשות צריכים לעשות איזה עצומה שתזרז את 014 להקים כבל שיתחרה בmednautilus

פורסם
  • מחבר

יש להם יום לתקן את התקלה או שהם ישלמו לי על כל החודשים שהתלוננתי עלייה.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 02:16:59

הם שילמו לי על כל החודשים שאני מנוי אצלם. והם אמרו שהתקלה תתוקן עד יום שני.

אני כעת מנוי באורנג' ללא התחייבות ולרוב השרתים הבעיה נעלמה כלא הייתה.. לשרת הספציפי הזה 63.211.110.192 שממוקם באטלנטה יש ניתוב מגעיל באורנג'.

רוב הבעיות שהיו לא נמצאות טורנטים מורידים ישר על המקום יוטיוב עדיין זוחל עם HD.

דיווחתי לאורנג' על הניתוב הכושל והם אמרו שינסו לסדר את זה בימים הקרובים. (לא כמו עם בינלאומי שבמשך שלושה חודשים צלצלתי, התלוננתי וסבלתי עד שהאידיוטים הודו שישנה תקלה)[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 00:25:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אז יום אחרי שפניתי לאורנג' התקלה תוקנה

http://up198.siz.co.il/up3/y4tzzmu1nked.png

כל מה שאני מרגיש עכשיו זה פשוט... כעס כלפי 014 במשך 3 חודשים דיווחתי, התלוננתי והתחננתי שיטפלו בבעיה!! ולא נעשה דבר!

אך שפניתי לאורנג' הבעיה נפתרה יום למחרת!!

פורסם

אז מה בעצם הם עשו? אני רואה שיש לך גם פחות קפיצות.

מה לעזזאל אני מקבל 16 קפיצות ויש לי שמה 2 שרתים של 014 שנותנים לי פינג 700+ אני רץ לטפל בזה איתם נראה מה יהיה....

crazyyyyy.jpg

טוב לפי בדיקת IP של שרת שרת.

יוצא שככה הניתוב:

Israel >> Germany(Dreiech) >> Germany(Dreiech) >> USA Texas >> USA Kansas >> USA Illinois(Chicago) >> USA Virginia(ashburn) >> USA Illinios(Chicago) >> USA Kansas

וזה ממש מוזר כאילו כמו כדור פינג פונג. כמו שאתם רואים זה ישראל> גרמניה >ארה"ב ופעמיים בשיקגו הולך וחוזר.

ושאתה אומר שסידרו לך את הבעייה בעצם העבירו אותך דרך אנגלייה מה שאמור לקחת טיפלה יותר זמן אבל מה שבעייתי זה לא השרתים של חו"ל אלא שלנו לפני חו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים