עבור לתוכן

השירות הטכני של 014 (והאינטרנט)

Featured Replies

פורסם

אני כבר מתקשר במשך מספר חודשים(על בסיס יומי ומספר פעמים ביום) על תקלה שתרם תוקנה, משום מה הם בוחרים להתעלם ממנה..

כאשר ביקשתי לדבר עם תומך בכיר נאמר לי שאכן ישנה תקלה בשרתים שלהם ושהיא תתוקן ביום שישי. כשהתקשרתי הודיעו לי שהתקלה עדיין קיימת ושביום ראשון התקלה תיפתר ויתקשרו אליי.

והנה היום יום שני התקלה לא תוקנה על פי מה שידוע לי עוד מיליון לקוחות סובלים מאותה תקלה ללא מודע,

התקלה היא ניתוב מבחיל מגעיל ולא טוב http://up198.siz.co.il/up1/uzwmtdmig5oi.png

http://up195.siz.co.il/up2/fdytogktm1ya.png

http://up195.siz.co.il/up1/o3ujjgwy3jml.png

הובטח לי שאם עד יום שישי(שעבר) התקלה לא תתוקן החוזה שלי איתם מבוטל ולא אשלם שקל.

כעת אני נמצא ב"שימור לקוחות" שלהם כבר שעתיים (על הולד כבר 15 דקות) הם רוצים לפתור את התקלה.

אחת מתוך חמש שיחות שלי לתמיכה הטכנית נגמרת בניתוק של הטלפון בפנים (הנציג מנתק) ועם הרגשה רעה.

• תגובות 50
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא לי לא היו בעיות אם השירות של 014 .

כל פעם שהייתה בעיה הם טיפלו בזה במהירות .

חוץ מפעמיים שחיברו אותי עם חייגן למרות שביקשתי בלי .

פורסם

לדעתי השירות שלהם די טוב לפחות מהנסיון שלי עד כה

תנסה לבדוק קודם כל שאין בעיה במחשב שלך מכוון הנתונים מהתמונות די אופינים לסריקת תעבורה שתוכנות אנטיוירוס/פירוול מבצעות (בצורה לא תקינה)

אז תנסה לבטל אותם או לאתחל ל - livecd/usb של לינוקס ולנסות משם

פורסם
  • מחבר

לדעתי השירות שלהם די טוב לפחות מהנסיון שלי עד כה

תנסה לבדוק קודם כל שאין בעיה במחשב שלך מכוון הנתונים מהתמונות די אופינים לסריקת תעבורה שתוכנות אנטיוירוס/פירוול מבצעות (בצורה לא תקינה)

אז תנסה לבטל אותם או לאתחל ל - livecd/usb של לינוקס ולנסות משם

כאשר ביקשתי לדבר עם תומך בכיר נאמר לי שאכן ישנה תקלה בשרתים שלהם ושהיא תתוקן ביום שישי. כשהתקשרתי הודיעו לי שהתקלה עדיין קיימת

כשמתחברים עם 012 נעלמות הבעיות כבר החלפתי מערכת הפעלה הבאתי מחשב אחר מה לא עשיתי.. זו בעיה בשרתים שלהם.

פורסם

לפעמים עוזר לנדנד, ולפעמים צריך לדעת מתי זה הופך להיות דפיקת ראש בקיר :s07:

פורסם

בד"כ תומכים ממש שמחים כשמדברים איתם יפה..

כי נמאס להם שכל אחד צועק עליהם ואפשר להבין אותם :}

פורסם
  • מחבר

018 הודו שיש תקלה ושהיא תתוקן בימים הראשונים של ינואר.

פורסם

דווקא ממש אתמול צלצלתי לשם מזה שנים, הייתה לי פה בעיה מוזרה (כל פעם שהייתי מחליף IP היה לוקח בערך 10 דקות להתחבר מחדש),

התומך שם היה ממש נחמד ועזר לי בשניות (למרות שנעלם לדקות ארוכות, כבר חשבתי הוא הולך לסלול לי סיב אופטי משלי) ועכשיו הכל מעולה.

אני מניח שזה גם תלוי על מי אתה נופל ועל איזה צד הוא קם.

בקשר לניתוב, צודק ב100%, גם בגיימר הוא דיי מסריח...

פורסם
  • מחבר

דווקא ממש אתמול צלצלתי לשם מזה שנים, הייתה לי פה בעיה מוזרה (כל פעם שהייתי מחליף IP היה לוקח בערך 10 דקות להתחבר מחדש),

התומך שם היה ממש נחמד ועזר לי בשניות (למרות שנעלם לדקות ארוכות, כבר חשבתי הוא הולך לסלול לי סיב אופטי משלי) ועכשיו הכל מעולה.

אני מניח שזה גם תלוי על מי אתה נופל ועל איזה צד הוא קם.

בקשר לניתוב, צודק ב100%, גם בגיימר הוא דיי מסריח...

גם אצלי קיימת הבעיה הזאתי עם רכישת הIP.

פורסם

מאז שעברת לNGN במקרה? לי זה היה ככה בכל אופן, עד שאתמול שמתי לב שאני מחכה יותר מידי (משהו כמו שעה!) ולא משנה מה ניסיתי לעשות פה, זה לא פתר את הבעיה. מה שנאמר לי זה שההגדרות אצלהם לא היו בסדר ותוך באמת כמה דקות סידרו לי את זה.

אני מניח שזו אותה בעיה אצלך (אבל אני לא יודע אם כידאי לך לצלצל לשם יותר ;) ). וברצינות, צלצל לשם לפתור את התקלה ואולי העובד יפתח אליך

קצת כמו שקרה לי אתמול ותצליח להוציא ממנו את המידע שאתה מחפש, עצונת קטנה ברשותך, היה אסרטיבי לא אגרסיבי...

פורסם

אני גם עם 014 עם אותה הבעיה,

עכשיו אני מנסה לעשות PING לשרתים שנתת ,

אני מקבל איזור ה 280 פינג וכל הזמן נפילות ....timed out

אני גם מקבל ניתוב פשוט מחורבן מהם...

ומה הם מציעים? לא לפתור את הבעיה...אלא תשלם יותר תקבל את הניתוב.

פורסם

timed out זה אומר נפילות?

לי אמרו שזה פשוט אתר שחוסם פינגים משהו כזה

פורסם

עשיתי עכשיו את הבדיקה הזו שלוש פעמים, אני מקבל גם 280-250 פינג, אבל לא מקבל TIME OUT...

אולי משהו לא בסדר אצלכם גם מבחינת בזק? שווה לבדוק אני חושב...

פורסם

הדיון מועבר לפורום רשתות...

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו את הבדיקה הזו שלוש פעמים, אני מקבל גם 280-250 פינג, אבל לא מקבל TIME OUT...

אולי משהו לא בסדר אצלכם גם מבחינת בזק? שווה לבדוק אני חושב...

כשאני מחליף ל012 הבעייה פתאום לא קיימת.

אני גם עם 014 עם אותה הבעיה,

עכשיו אני מנסה לעשות PING לשרתים שנתת ,

אני מקבל איזור ה 280 פינג וכל הזמן נפילות ....timed out

אני גם מקבל ניתוב פשוט מחורבן מהם...

ומה הם מציעים? לא לפתור את הבעיה...אלא תשלם יותר תקבל את הניתוב.

הניתוב לא עובד אני עם חבילת גיימר

שתבינו זה לא שרת אחד.. זה אלפי שרתים ואלו שרתי משחק של המון המון המון משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים