עבור לתוכן

מחפש נייד חזק לעבודות סאונד באיזור ה5K.. ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי.

יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים.

אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון.

אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב).

הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם.

גודל מסך ורזולוציה גדולים.

אין חשיבות לכ.מסך.

עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצוני-במידה ואין ESATA)

כמובן BT, וכ.רשת אלחוטי

לגבי מע' הפעלה, לא חובה מע' הפעלה מובנית, אבל בהחלט יתרון. מה שבטוח, זה לא יהיה ויסטה. אם כן אז XP או 7. 64ביט כמובן

חשבתי על מחשב של APPLE. יותר נכון שמעתי שאלה יהיו המחשבים העדיפים לטובת השימושים שלי. אבל אין לי שום נסיון עם מאקינטוש ומע' ההפעלה שלהם, ויתכן ויהיה לי קשה לעבוד איתו.

לגבי תקציב,

שאלה קשה. אין לי מושג כמה משקיעים היום במחשב נייד עם דרישות כאלה. ברור לי שהוא יעלה לי באיזור ה5. אבל בטח שלא לכיוון ה10.

תודה רבה

פורסם

אני עצמי לא משתמש אבל קרוב שלי די ג'י שיוצר מוסיקה ולא רק משמיע במועדונים וממש מופיע עם המחשב הנייד,

לאחר סקירה ארוכה הוא בחר במק והוא די מברך על זה ממספר סיבות -

למק יש את המערכת של הפרלל כך שלשימוש יומיומי אתה יכול להישאר עם הwindows, כמעט כל התוכנות שהוא עובד איתן ותוכנות של יוצרים אחרים הן תוכנות למק, או שהגרסא הטובה ביותר שלהן היא למק כך שבסופו שלדבר יהיה לך הרבה יותר נוח כשממש תרצה לעבוד עם המחשב - בשביל זה אין ברירה וצריך להתרגל.

פורסם

בכל זאת, נא להכניס תקציב לכותרת. בלי תקציב, אפילו משוער אין דרך להמליץ

לגבי MAC, דעתי היא כזו: זה הכל תלוי באילו תוכנות אתה משתמש. יש הרבה תוכנות סאונד ל-WINDOWS והרבה ל-MAC. אני לא מתמצא בתחום בשביל לומר מה יותר טוב, אבל זה גם לא כל-כך משנה, כי מה שקובע בפועל הוא - באילו תוכנות אתה מתכוון להשתמש, תהיינה סיבותיך אשר תהיינה.

דעתי הנוספת: לקנות MAC כדי להשתמש ביומיום ב-WINDOWS - רעיון גרוע. ה-WINDOWS לא מוציא את המירב מהחומרה של אפל, והחומרה של אפל לא מותאמת לעבודה ב-WINDOWS. הדרייברים לא מספיק טובים, ואפילו הכפתורים של המקלדת מותאמים ל-MACOS הרבה יותר מאשר ל-WINDOWS.

אז אם ברצונך לעבור ל-MAC, תעשה זאת בצורה מלאה ואמיתית, כדי שתגיע למצב שבו אתה עובד עם MACOS על בסיס קבוע. יש למערכת שלהם יתרונות רבים על WINDOWS וגם חסרונות רבים. הכל נגזרת של אופן השימוש שלך במחשב וההרגלים שלך. בעבורי זה יותר שאלה של פילוסופיית העבודה של אפל לעומת זו של מיקרוסופט, כך שעבורי בחירה בין MAC ל-PC צריכה להתבצע בשלב הראשוני ביותר, לפני שבאים להתאים מפרט ספציפי או דגם ספציפי לצרכים ולתקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה, אבל היא ממש לא עולה על הדרישות שלי..

2GB זכרון - מעט

רק 2 USB

VISTA - מיותר

מעבד חלש

פורסם

מעבד חלש? זה מעבד i7, בין החזקים ביותר שיש בניידים היום. עיין ברשימה פה:

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

למחשב יש 3 כניסות USB, אחת מהן משולבת eSATA, ובכל מקרה - מה מונע ממך לחבר מפצל USB ולחבר דרכו חלק מהציוד שלך? דברים כמו עכבר (שלא דורש כמעט מתח) ומקלדת שליטה (שכנראה עובדת על מתח חיצוני) יעבדו יופי.

2GB זיכרון? מציעים שם שדרוג ל-4GB.

פספסת גם את זה שהם מציעים לשדרג את ה-Vista ל-Win7 64bit.

פורסם

קיימת שם קונפיגורציה עם 4 גי'גה זיכרון ורק שנת אחריות אחת ב-5690, אם אתה מעדיף..

לי אישית אחריות נראית חשובה יותר מזיכרון (למרות שגם ככה את שניהם אפשר לשדרג בקלות)

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2424

לגבי הויסטה זה שטות, כל המחשבים החדשים של דל באים עם 7.. יש להם טעות באתר (זה בדוק)

וכמו שנאמר.. המעבד הוא אחד החזקים ביותר שקיימים בשוק הניידים

ולכן הצעתי לך את המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים