פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים שלוםהתקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Managementמה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום)לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ?תודה מראש
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אין לזה שום קשר, זה מצב חיסכון בחשמל למקרה שאתה חסכן בחשבון החשמל.התדר של המעבד יורד בזמן שאין שימוש מסיבה פשוטה כי הוא לא בשימוש. המעבדים כיום בנויים כך כשהם לא בשימוש התדר יורד ואז צריכת החשמל יורדת. כשאתה משתמש במחשב התדר חוזר לנורמל. אופציה זאת ניתנת לביטול בביוס, איפה? לא יודע.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר אין לזה שום קשר, זה מצב חיסכון בחשמל למקרה שאתה חסכן בחשבון החשמל.התדר של המעבד יורד בזמן שאין שימוש מסיבה פשוטה כי הוא לא בשימוש. המעבדים כיום בנויים כך כשהם לא בשימוש התדר יורד ואז צריכת החשמל יורדת. כשאתה משתמש במחשב התדר חוזר לנורמל. אופציה זאת ניתנת לביטול בביוס, איפה? לא יודע.אוקיי אז אני שואל על שני הדברים, אם אני לא עושה OC רציני שהבנתי שזה יכול לפגוע ביציבות, יש סיבה לא להשתמש באופציות האלה ? (גם של הוינדווס וגם של המעבד/דרך הביוס)
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים המערכת שלך באוברקלוק ואינה יציבה? אם לא אז אין לך סיבה לשאול את השאלה הזו וגם אין לך סיבה לבטל את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.