עבור לתוכן

הכרטיס מסך שקניתי מ-FOXPC התחיל לקרטע

Featured Replies

פורסם

הכוונה היתה לכרטיסי רשת אלחוטיים, עמכם הסליחה, עדכנתי בהודעות המקוריות.

פורסם

במקרה והיבואן לא מחליף לך בגלל שזה כרטיס מFOX צור קשר עם twintech העולמית דרך הEMAIL ושאל מה לעשות

פורסם
  • מחבר

עם 3 שנות אחריות:

http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=543

ואם אתה ממש קצר במזומנים אז תוסיף עוד 6 שקל, תוותר על שנתיים אחריות, לא תצטרך להטריח את עצמך עד לחנות ואפילו תוכל לשלם ב12 תשלומים שווים של 5 שקלים חדשים בלבד:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=982&CatCode=60

נראה לי שקצת סטינו מהנושא...מדובר בכרטיס מסך ולא בכרטיס רשת.

אם הכרטיס היה עולה 30 ש"ח הייתי יותר משמח לקנות חדש, אבל כיוון שבזמנו שילמתי למעלה מ-1,300 ש"ח, אני מעוניין לממש את האחריות שלי, שתקפה לעוד שנתיים.

התקשרתי ליבואן, ולא היה מענה, אשלח להם אימייל ואנסה להתקשר שוב מחר.

פורסם

Daemonicium, אני מבין שאתה לא כל-כך מעודכן בנושא Fox PC. החנות, או רשת החנויות (היו להם שתיים או שלוש חנויות) הייתה שייכת לגלובל טק, יבואנית של כרטיסי המסך TwinTech. לפני מספר חודשים גלובל טק ו-TMS איחדו כוחות ויצרו את TMS&FOX אולם השותפות לא עלתה יפה והתפרקה. נכון להיום אני רואה שגם האתר של Fox PC וגם זה של TMS&FOX אינו עובד. לפי מה שהבנתי, החברה המאוחדת הייתה בקשיים כלכליים, אולם לא ברור לי אם היא פשטה רגל או לא. לפי מה שהבנתי, גם גלובל טק עומדת בפני פשיטת רגל, אז אני בספק אם יש טעם לפנות אליהם לגבי קבלת שירות ואחריות, מה עוד שהם לא מייצגים את TwinTech מזה זמן מה.

אני הייתי מייעץ לך לפנות ל-TMS ולבדוק אם יש אפשרות שהם יכולים לסייע לך. זאת נוסף על כך שתפנה ל-Cidev, שהם היחידים שמייצגים היום את TwinTech, למיטב הבנתי. זאת בתקווה שאחד מהשניים יסייע לך. אם אף אחד מהם לא ירצה לעזור, תגיב לנו פה וננסה לקשר אותך עם היצרן.

פורסם

1. דבר עם TMS, אולי הכרטיס נרכש מהצד שלהם בזמן האיחוד, וגם אם לא, יכול להיות שהם יועילו לעזור לך.

2. דבר על מנהל RSM(שלח לו הודעה פה בפורום), הם מוכנים לעזור במקרה שצריך ליצור קשר עם יבואן כלשהו.

3. אם 2 הסעיפים האלה לא הצליחו, נסה לשלוח מייל ליצרנית ולשאול מה עושים.

פורסם

הגעת לפורום עזרה..

פורום נביאים במקום אחר.

אתה עוד צעיר בפורום .. יש לנו פה אחד קוראים אותו 'קרירין' .. היה צריך לקבל פרק בתנך.

ובקשר לשאלה שלך - האפשרות היחידה שלך כרגע היא לתקשר עם היבואן ואני מניח שתקבל ממנו תשובה. חוץ מכך,לצערך אין מה לעשות בנושא (אם קנית את הכרטיס בתקופה שבה FOX היו יחד עם TMS הייתי ממליץ לך לפנות ל-TMS בקשר לעזרה)

פורסם

אתה עוד צעיר בפורום .. יש לנו פה אחד קוראים אותו 'קרירין' .. היה צריך לקבל פרק בתנך.

חחחח ענק כזה נכון!

פורסם

מה עם רוני? הוא יכול לכתוב את התנ"ך (קצת שינויים בהלכה לה לה לה מה כבר יקרה?)

פורסם

Night-Fire ,DUDEnamE ו-fighter - שלושתכם מקבלים אזהרה על ספאם. אם זו האזהרה השלישית שלכם, אתם צפויים לקבל עונש, בהתאם להחלטת מנהלי הפורומים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים