פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים לדעתי קיבלת את מה ששילמת בשבילו, שיעור באיך לעשות כסף דרך האינטרנט (ע"י מכירת קורס דמיקולו לאנשים שאשכרה מוכנים לשלם בשביל זה).ולגבי שאלתך, זה תלוי אם יש מדיניות ביטול/החזרה באתר שבו רכשת את הקורס.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אני חושב ניתן לבטל בתוך 14 יום לפי נוהל " ביטול עיסקה מרחוק". תחפש הדרכה באינטרנט. בברכה
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים לדעתי קיבלת את מה ששילמת בשבילו, שיעור באיך לעשות כסף דרך האינטרנט (ע"י מכירת קורס דמיקולו לאנשים שאשכרה מוכנים לשלם בשביל זה).
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר למטיפים למיניהם, הטפות לא ביקשתי, אז תנסו להמנע מזה. תודה ולמי שניסה לעזור, תודה האמת שכבר עברו יותר מ14 יום..
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אתה יכול לבטל עסקה עד 30 יום במידה ושילמת באשראי, ובמידה ושילמת דרך money processor דוגמת Paypal/Alertpay אתה יכול לפתוח dispute.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אף אחד לא יתייחס ל-dispute שלו. הוא קיבל את המוצר, העיסקה התנהלה בצורה כשרה לחלוטין מ-א' ועד ת'.זה שהוא לא מרוצה מהמוצר זאת כבר בעיה שלו..
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים גם לפי החוק-במקרה של מוצר דיגיטלי/מוצר הניתן להעתקה שהגיע למצב שניתן להעתיק אותו, אין החזרות.סתם לדוגמה- דיסק שקונים בחנות ניתן להחזרה עד שפותחים את הניילון/קופסה"קורסים" שנמכרים בקבצי PDF למייל או משהו דומה- לא ניתנים להחזרה בשום מצב.
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר גם לפי החוק-במקרה של מוצר דיגיטלי/מוצר הניתן להעתקה שהגיע למצב שניתן להעתיק אותו, אין החזרות.סתם לדוגמה- דיסק שקונים בחנות ניתן להחזרה עד שפותחים את הניילון/קופסה"קורסים" שנמכרים בקבצי PDF למייל או משהו דומה- לא ניתנים להחזרה בשום מצב.האמת שלא ניתן להעתיק אותו, לפחות לא באופן גלוי, זה משנה משהו?
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים כמו ההודעת שרשרת "רוצים לדעת איך לעשות כסף? שלחו 5 שקלים לכתובת הזו ותדעו"חח
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים כמו ההודעת שרשרת "רוצים לדעת איך לעשות כסף? שלחו 5 שקלים לכתובת הזו ותדעו"חחמה הכתובת?
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים http://www.bsheva.com/forum/viewtopic.php?p=47303&sid=3580b8157a6c4209996a8385a9943eacסתם משהו שמצאתי בחיפוש בגוגל תחת המילים "איך לעשות כסף לשלוח"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.