פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים אם החלפת את כל החלקים במחשב וזה עדיין לא עובד, נשאר רק הלוח אם - תעשה לו Firmware Update, אם הבעיה לא נפתרה, תממש אחריות עליו.אם אתה אומר שבמחשב השני (הישן) כשחיברת את ה-SSD המחשב גם ריסט - הבעיה היא בכונן עצמו.
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים תנסה להחליף ספק, אם לא נראה שזה הלוח. לדעתי צריך להעביר לפורום תמיכה טכנית.לאביב - אני ממליץ לך לבדוק אם הWINDOWS משתמש בפקודת הTRIM על הכונן שלך. אם התקנת דרייברים 99% שהתכונה לאעובדת.כן בדקתי עם פקודה תודה
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים איך בדקת?הרצתי את הפקודה כמו ברשום כאןhttp://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprohardware/thread/d06e1cb5-d518-447e-b3d6-db2d580899cb
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר טוב, אני נכנעתי ושלחתי את המחשב למעבדת החנות שיבדקו, יגלו שזה הלוח ויחליפו. תודה לכל מי שניסה לעזור.
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים הרצתי את הפקודה כמו ברשום כאןhttp://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprohardware/thread/d06e1cb5-d518-447e-b3d6-db2d580899cbבדיוק בגלל זה שאלתי. אם תעיין בQ&A שמובא שם, בחור אחד ניסה את זה על הלפטופ שלו בעל כונן IDE וגם קיבל "0" כתוצאה. ניסיתיעל הלפטופ שלי וגם אני קיבלתי תוצאת "0" למרות שיש לי כונן בחיבור IDE. נראה שהפקודה הזו בודקת האם TRIM מאופשרת בWINDOWS עצמו ולא אם הכונן עצמו עובד בתצורה הזו (רק הדרייברים של מיקרוסופט תומכים בTRIM כרגע). המצב לא כ"כ ברור.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים זה לא משנה אם TRIM פועל או לא, בגדול יותר חשוב שתבדוק עם CrystalDiskInfo שאכן ה SDD בעל קושחה שתומכת ב TRIM.עבדתי עם SSD 80GB מדור שני של אינטל לפני שהוסיפו תמיכה ב TRIM ושידרגתי ל 160GB דור שני כאשר הוסיפו תמיכה ב TRIM.על ה 160 מותקנת לי מערכת הפעלה חלונות 7 אולטימייט ללא שום בעיה כאשר אותה מערכת הייתה מותקנת לפני על ה 80GB וה TRIMבהחלט עובד אחרי השידרוג לקושחה האחרונה בשני הכוננים, כיצד בדקתי? מלאתי את הכונן במידע, מחקתי אותו ובדקתי אם הביצועים ירדווהם אכן לא ירדו. הלוח אם שלי מבוסס X48 עם ICH9R, לדעתי במקרה שלך מדובר בבעיית תאימות כלשהי עם הלוח או בעיה כללית אחרת שלאקשורה ל SSD.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים בדיוק בגלל זה שאלתי. אם תעיין בQ&A שמובא שם, בחור אחד ניסה את זה על הלפטופ שלו בעל כונן IDE וגם קיבל "0" כתוצאה. ניסיתיעל הלפטופ שלי וגם אני קיבלתי תוצאת "0" למרות שיש לי כונן בחיבור IDE. נראה שהפקודה הזו בודקת האם TRIM מאופשרת בWINDOWS עצמו ולא אם הכונן עצמו עובד בתצורה הזו (רק הדרייברים של מיקרוסופט תומכים בTRIM כרגע). המצב לא כ"כ ברור.יש משהו במה שאתה אומר עשיתי עידכון לקושחה קיבלתי תוצאות טובות עם AS SSD אחרי שמלאתי אותו 90 אחוז כמעט הביצועים ירדו מ 420 ל 270 שזה המוןהביצועים אמורים לרדת עד ל 4-10 אחוז
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים הוא חיבר את הכונן לבקר של גיגהבייט, אם הוא גם התקין את הדרייברים שלהם אין לו תמיכה בTRIM.כרגע, הדרך הבטוחה היחידה לוודא שהTRIM עובד הוא להריץ בנצ'מארק אחרי שהכונן היה מלא ולראות עד כמה הביצועים ירדו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.