עבור לתוכן

Lenovo IdeaPad U330 2267-58U , שאלה לגבי HD וכרטיס מסך.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

Lenovo IdeaPad U330 2267-58U Notebook PC - Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, 3GB DDR3, 320GB HDD, DVDRW, 13.3" WXGA, Windows XP Professional/Vista Business

http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5396993&CatId=2508

זה המחשב המדובר , אני רוצה לקנות אבל אין לו יציאה של HDMI מה שאומר שאני לא יכול לחבר לטלוויזיה ולראות ב HD.

יש דרך לעקוף את זה ? במקום לחבר ישירות לטלוויזיה אני יכול להעתיק את הסרט על USB ואז את הUSB ל TV ולראות ב HD ?

אם לא אז יש איזשהוא פיתרון ?

ולגבי הכרטיס מסך שהוא : Intel Graphics Media Accelerator X4500

הכרטיס הזה הוא טוב ? אני לא איזה גיימר מטורף אבל אני אשמח להינות מכמה משחקים.

האם אני יכול לשחק למשל GTA 3 ולהינות מגרפיקה טובה ושהמשחק ירוץ חלק ? לא בהכרח הרזולוציה הטובה ביותר ועם כל האופציות הכי מתקדמות.

תודה רבה !

פורסם

זה המחשב המדובר , אני רוצה לקנות אבל אין לו יציאה של HDMI מה שאומר שאני לא יכול לחבר לטלוויזיה ולראות ב HD.

יש דרך לעקוף את זה ? במקום לחבר ישירות לטלוויזיה אני יכול להעתיק את הסרט על USB ואז את הUSB ל TV ולראות ב HD ?

אם לא אז יש איזשהוא פיתרון ?

לא הבנתי. מה זה "USB לTV"?

ולגבי הכרטיס מסך שהוא : Intel Graphics Media Accelerator X4500

הכרטיס הזה הוא טוב ? אני לא איזה גיימר מטורף אבל אני אשמח להינות מכמה משחקים.

האם אני יכול לשחק למשל GTA 3 ולהינות מגרפיקה טובה ושהמשחק ירוץ חלק ? לא בהכרח הרזולוציה הטובה ביותר ועם כל האופציות הכי מתקדמות.

GTA3? בטח, זה כל-כך ישן. במשחקי 3D חדשים תהיה מוגבל עם הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

נגיד שיש לי סרט באיכות HD ואני רוצה לראות אותו בטלוויזיה באיכות HD ולא פחות ויש מחשב ללא חיבור HDMI. אז תהיתי לעצמי אולי אני יכול להעתיק את הסרט ל USB , את ה USB לחבר לטלוויזיה (בהנחה שיש לה חיבור כזה) , ללחוץ פליי והופ אני רואה את הסרט ב HD.

אהה והתכוונתי ל GTA החדש , 3 הוא באמת ישן.

פורסם

אם לטלוויזיה שלך יש חיבור USB והיא יודעת לקרוא USB, ולפענח את הפורמט שבו הסרט מקודד, אז בטח. המחשב לא מעורב פה בכלל.

לגבי GTA החדש, לא הייתי בונה על הכרטיס הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים