פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים שלום.התקנתי fedora 12 ויש לי גם winxp pro sp3שמפעילים את המחשב מחדש ה win עולה אוטומטאיך אני עושה שתהיה לי האופציה לבחור מערכת הפעלה.תודה לעוזרים
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים היה בהתקנה שלב שהופיעו בו דברים כמוboot loadergrubMBRמשוא לא עבד בשלב הזה. יתכן שבחרת לא להתקין boot loader או בחרת להתקין אותו למקום אחר ? (הוא אמור להיות מותקן ב MBR)תעלה מהדיסק של פדורהיתכן שיש שם משהוא כמו repair. אם אין אז אלה ההוראות שעובדות ברוב מערכות הלינוקסתמצא את הכוננים שאליהם התקנת את הלינוקס (משהוא דומה ל dev/sda3/)מתוכם תמצא את הכונן הראשי - יש בו תיקיות כמו etc dev home וכונניח שהכונן הראשי הוא sda3. תפתח קונסול ותכתוב בו את ההוראותsu# הערה למטהmkdir /amount /dev/sda3 /amount /sys /a/sys --bindmount /dev /a/dev --bindmount /proc /a/proc --bindchroot /agrub-install /dev/sdaexitexitאם ההוראה su הצליחה השורה הבאה תסתיים ב # ולא $אם לא אז תקבל ארור וכדומה והשורה הבאה תהיה עדיין $במקרה כזה תנסה sudo bash במקום su ותמשיך הלאה
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר תודה רבה. עכשיו יש לי עוד בעיה. אני מנסה להתקין את המשחק wolfenstein enemy territory כמובן שהורדתי את קובץ ההתקנה של לינוקס ששמו et-linux-2.60.x86.run ושהוא נפתח בטרמינל הוא עושה integrity check והכל נראה בסדר ואז הוא מבקש ממני ססמת root אני שם אותה ואז הוא נותן error ואחרי חצי שניה הוא סוגר תחלון
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים יתכן שההתקנה שהורדת לא מתאימה לפדורה. תחפש את שם המשחק + fedora כדיי למצוא התקנה מתאימהיתכן שאתה אמור להתחיל את ההתקנה כמו root. תריץ את הקובץ כךsuסיסמאת רוטcd/home/Lotar_88/Linux\ ET/et-linux-2.60.x86.runהקובץ ld-linux.so.2 שמופיע ב error הוא קובץ מערכת של לינוקס והוא שייך להתקנה של glibcאם מצאת את המשחק בפורום או במקום להורדה תבדוק אם הוא חייב גרסא ישנה יותר / חדשה יותר / מוד של glibc ולא את מה שהגיע אם המערכת
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים מחבר תודה רבה לך.עשיתי את מה שאמרת,אך כאשר הגעתי למיקום תיקית ה root בפקודות כל מה שכתבתי לו היה שגוי ... חדש בלינוקס.בכל מקרה גררתי את קובץ ההתקנה לטרמינל ואז הוא התחיל להתקין ונתן לי את השגיאה הנ"לVerifying archive integrity... All good.Uncompressing Enemy Territory 2.60 Full Install..../setup.sh: /root/.setup2193: /lib/ld-linux.so.2: bad ELF interpreter: No such file or directory--נעזרתי בתמיכה של fedoraהם הביאו לי כמה פקודות שהתקינו לי כל מיני דבריםואז באמת הצלחתי להתקין,אך בסוף ההתקנה זה נתן איזה הודאה מוזרה.המשחק הותקן אך שניסיתי להפעילו לא קורה שום דבר.מחקתי את תיקית המשחק ואני אתקין שוב ונראה מה ההודאת שגיאה.
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים אתה פותח תוכנה והיא נפתחת ונסגרת או לא קורה כלום = קריסה של התוכנהאת כל מה שאתה מריץ מהתיקיה אתה יכול להריץ מהקונסול אל ידיי כתיבת כל הדרך אל הקובץ המתאיםאם התוכנה תקרוס כשהרצת אותה מהקונסול היא בדרך כלל תכתוב לקונסול הודעות שיכולות לאמר איפה הבעיה. תנסה את זהבמה שכתבתי מקודם שינית את התיקיות Lotar_88 וכדומה בהתאמה למה שיש לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.