עבור לתוכן

נפלה לי שקית חשובה לתיבת דואר

Featured Replies

פורסם

למה אתה מהתחלה שם גראס בדואר??

וכמו שכתבו לך פה - תחכה לשליח

• תגובות 32
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רצה לשלוח אותו ב EBAY.

פורסם

חחח איך אתה מכניסים אותו לסרטים... אני מפחד לדעת מה עובר לבחור שלנו בראש שהוא קורא את התגובות שלכם... :lol:

פורסם

נו באמת.. איך רואים שאתם לא מבינים כלום.

ברור שלא מדובר בגארס כי הוא אמר קטן!! לדעתי זה זרעים של גראס מהונדס גנטית עם מזרז גדילה,

וחוץ מזה אמרתי לך כבר לא להכניס את הידיים לכל חריץ שאתה רואה ברחוב!

ועכשיו ברצינות, הרגת אותי מצחוק, אני בוכה מצחוק, אבל לגבי עצה פרקטית. אנדוסקופ + זרוע רובוטית קטנה כמו שמשמשים לביצוע ניתוחים עדינים. וזהו.

פורסם

אין שום סיכוי שהדוור יתן לו לחפש בתיבה אחרי מכתב שהוא שלח והתחרט, מבחינת הדוור יכול להיות שאתה משקר. אולי הוא יתן לך לבדוק אם תגיד לו שנפלו לך המפתחות של האוטו או משהו כזה, למרות שגם על זה לא הייתי בונה. בכל מקרה, אלא אם רשום על זה השם שלך, אני לא מבין על מה הסרט, כמה כבר עולה שקית גראס?

פורסם

אלה עם כן יש לך בשקית מיקרופילם עם מידע על מי רצח את קנדי.

לא שווה את המאמץ.

פורסם

לפחות היית מצרף תמונה של תיבת הדואר. אבל כבר הציעו לך להצית אותה אז אני לא חושב שיש לי רעיון יותר דרמטי.

פורסם

מאוחר מדי, כל התיבות מרוקנות לפחות פעם ביום ואם זו תיבה שנמצאת בסמוך לסניף דואר אז פעמיים ביום.

פורסם

אני לא רוצה לתת לך עצות לעשות דברים פלילים

ואני לא יודע מה הכוונה ל"יכול להכניס אותי לצרותי" (שימוש אישי או ממש סחר)

אבל אני חושב שיש משרדי חקירות שיוכלו לעזור לך בשביל כסף. אם יש מישהו שאתה עובד איתו ומכיר אותו תשקול את האופצייה. הם עושים הכל בשביל כסף, רק תוודא שהם עובדים לפי חוק בשביל שלא תסתבך.

פורסם
  • מחבר

אני מופתע שלא ראיתי עדיין תגובה כמו למה אתה שואל שאלות ___ בפורום מחשבים?

בדקתי היום והשקית נעלמה כלא הייתה, מדובר במשהו יותר יקר ערך מגראס, אל תזלזלו בעיגול שבציור.

בכל מקרה, לא יכולתי להוציא את זה עם דבק מסוים? משהו שנדבק במגע הראשוני.

זה נראה היה פשוט להוציא את זה בהתחלה, אני מרגיש פראייר עכשיו.

פורסם

מדובר במשהו יותר יקר ערך מגראס

:o

פורסם

Akgul, פליז תגיד שלא השתכרת וזרקת לאיזו תיבת דואר את טבעת הנישואין/אירוסין של אשתך/חברה :facepalm:

demotivational-posters-rock-bottom.jpg

פורסם

Akgul, פליז תגיד שלא השתכרת וזרקת לאיזו תיבת דואר את טבעת הנישואין/אירוסין של אשתך/חברה :facepalm:

:lol:

פורסם

חחחחח הרבה זמן לא צחקתי ככה חחחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב, רוצה להתחמק מצרות? פשוט תשפוף פנימה דלק ותשרוף את התיבה בלילה בלי שאף אחד יראה....מי יודע, אם תעמוד שם קצת זמן אולי הקססה תעשה את שלה.

פורסם

מדובר במשהו יותר יקר ערך מגראס, אל תזלזלו בעיגול שבציור.

חס וחתול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים