עבור לתוכן

בעיית BACKLIGHT במחשב DELL VOSTRO 1500

Featured Replies

פורסם

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500

יש לי בעייה די מוזרה

המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד).

עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות.

עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה.

אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר.

כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין.

העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים ביתיים. (אני סך הכל מבין חומרה ואולי יוכל לסדר את זה עם יפנו אותי לאזור הנכון)

תודה

פורסם

האם המסך חם?/אתה מרגחש שהוא מתחמם?מע' הפעלה שאתה התקנת או מקורית? ואיזה?

בכל מקרה אם הנייד באחריות פנה לDELL והם כבר ייעצו לך מה לעשות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

המחשב לא באחריות

לפי מה שהסתקלתי באינטרנט הבעייה היא הLCD INVERTER שהולך למות כנראה ולפי מה שאני מבין זה בעייה די נפוצה

את החלק הזה די כל להחליף (נמצא מתחת למסך אצמו כאשר פותחים את בית המסך)

שאלות למי שיודעה.

1)יש לי INVERTER ממחשב נייד אחר (לא DELL) מבחינה פיזית ומבחינת חיבורים אנו רואה שכל הINVERTERS של מחשבים ניידים זהים או דומים מאוד

השאלה העם יש סכנה בלסים INVERTER של מחשב אחר בDELL לראות עם זה עובד ופותר את הבעייה? הבעייה שאני פוחד שעם זה לא מתאים מבחינת מתחים שלא ישרוף לי את המסך או יגרום בעייה אחרת למחשב. עם משהו מכיר את העניין עודה על העזרה.

2)מי שהו יודעה איפה ניתן לרכוש כזה דבר בארץ במחיר סביר. בחו"ל מצעתי אותו ב18$ אך בארץ לא מוצעה כלל.

פורסם

בהחלט יכולה להיות סכנה משימוש באינוורטר לא מתאים. בד"כ יש הגנות נגד זה - האינוורטר גם לא יתאים פיזית.

אתה יכול להתקשר לשירות DELL ישראל ולשאול האם ימכרו לך אינוורטר מתאים. אם לא, תנסה להזמין מEBAY ספציפית לדגם שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים