עבור לתוכן

היום (שבת) איטיות בבזק בינלאומי רק אצלי?

Featured Replies

פורסם

באמא שלי שאני לא יודע מה זה

לכל אחד פה כתוב משהו אחר

• תגובות 60
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיניתי לIBezint

lztlnmoxkent.png

איזה יופי, עדיין אין סוף לPacket loss. והפינגים לאמריקה לא משתפרים.. חוץ מזה איפה כל השרתים ברשימה שלי? חסרים 15(!!)

רק עכשיו שמתי לב שכל החסרים הם מאמריקה, כל הכבוד ל014.

שוב.. כאשר אני עם 012 המצב בסדר גמור. (למרות שגם הם חבורה של אידיוטים)

פורסם

אם אין לך מישהו שיגבה אותך ויראה כי בספקיות אחרות התקשורת למשחק בסדר אז אתה יכול לפרסם פה פוסטים עד מחר.. כי זה לא יעזור. או עדיף בכלל שתיקח יוזר ממישהו אחר ותעשה את הבדיקה. אחרת זה לא יעזור.

יש לי, הבאתי את זה לתשומת ליבם ונאמר לי שמחר אם זה לא יסודר החוזה שלי איתם מבוטל. חבל שבעיות חדשות צצות עם כל יום שעובר.

לילה טוב,

פורסם

או שהוא יפול דווקא על ספיר ואז הוא יחזור בו

פורסם

הם הבטיחו לך שהם מבטלים התחייבות בגלל זה ?? טוב מאוד! עכשיו יש לך סיכוי לקבל גיימר בחינם מהשימור לקוחות!

יש לי גיימר 5מגה ו15 מגה רגיל. חשבון אחד שלי וחשבון אחד של אבא. [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 07:09:27

לידיעתכם 014 חוסמים משחקי רשת כמו EVE ONLINE וS4 ועוד כמה משחקי MMO

עברתי ל-018 ועדיין הפינג שלי לאמריקה לא ירד משום שהם מנתבים לארצות הברית דרך השרתים של 014.

ההסכם שלי עם 014 ששרתי הניתוב שלהם יהיו מתוקנים הופר ועכשיו עוקב ליום שלישי. איזה יופי עכשיו הם גם ישלמו לי על עגמת נפש

שימו לב!! יש לYnet שרת שמוקם בבריטניה אז אם קיבלתם פינג 90-100 זה בסדר

zztzmddltnyn.png

פורסם

מוזר כי YNET וכל שאר האתרים המתועדפים כמו NVIDIA וAMD וGAMESPOT וIGN הם על 18 פינג כל עוד אתה מחובר ב @014

דרך אגב טוהו כל הכבוד לך נראה לי מרוב ששיגעת אותם הם טיפלו בבעיה בגלל שעכשיו עשיתי פינג ליוטיוב ויצא איזה 74 4 פעמים

פורסם

mishax אתה עובד בתחום התקשורת?

פורסם

יופי שהם הודו בתקלה,(אחרי שלושה חודשם) כל שנותר להם לעשות זה לתקן אותה כדי שאני אוכל להנות מהשירות שלי עם 018.

פורסם

גם אצלי ההורדות ובכלל האינטרנט היה על הפנים בסוף השבוע, ובעצם כבר כמה ימים (יותר משבוע).

אני מחובר דרך HOT והספק 013 נטויזון

פורסם

אני מרגיש בשעות האחרונות האטה משמעותית במהירות הורדה וגלישה...הספק בינלאומי ותשתית הוט..

פורסם

גם בנטוויזן הכל על הפרצוף.

דווקא 012 מפתיעים לטובה (חתימה עכשיו עודכנה :))

פורסם

שידרגתי ל5 מגה רק 014.. אין תשתית יותר(נקרא חבילת BUNDLE)

יצא סה"כ 129 במקום 136 ספק ותשתית 2.5!

הנציגה אמרה לי שהפינגים ירדו ככל שהמהירות עולה.. כמובן שלא האמנתי לבולשיט הזה. אבל בכל מקרה יצא לי דיל מצוין אז אמרתי למה לא.

פורסם

חבילה בלי תשתית???

איך?

פורסם

זה כלול במחיר.. שאל אותם על חבילת "באנדלינג"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים