עבור לתוכן

סיפור שקרה לי (XBOX360)

Featured Replies

פורסם

אז ככה...

השבוע התלבטתי בין PS3 ל-XBOX 360...בסוף החלטתי ללכת על האקס בוקס.

רציתי בהתחלה לקנות מארה"ב, כי בדיוק דוד שלי טס לשם, אבלהתחרטתי בגלל כל הקטע של השיטת שידור והמתחים השונים.

המליצו לי לחפש ביד2 ולקנות מכשיר משומש, בהתחלה לא התלהבתי, אבל בסוף חיפשתי בכל זאת.

מצאתי אחד שמוכר אקס בוקס ELITE עם פריצה ו-2 שלטים, ב-1450.

הלכתי אליו, וראיתי שהמכשיר עובד, בדקתי איזה דגם זה לפי הספק והמדבקות, וראיתי שמדובר בפאלקון.

הוא הראה לי שהמשחקים עובדים והשלטים עובדים, אמר לי שהוא אפילו "הוסיף 2 מאווררים מאחורה כדי שלא יתחמם", ואני התלהבתי עוד יותר.

כל הכבלים היו שם, הקופסא וכל הדפים, הוא אמר לי שהוא קנה את זה באירופה, התרשמתי מהבן אדם כאמין וכאדם נחמד מאוד.

החלטתי לקנות.

שילמתי לו ולקחתי את האקס בוקס שמח ומאושר על העסקה הטובה.

התקנתי בבית הזמנתי חברים לשחק PRO, הורדתי וצרבתי AC2, והכול היה בסדר.

עד שאתמול (שישי, שלושה ימים אחרי), הדלקתי את המכשיר, ולהפתעתי............3 נרות מהבהבות באדום. בדקתי את הקוד לפי מה שמצאתי באתר אחר, וקיבלתי ERROR:

0110 - GPU ERROR.

טבעת מוות רישמי.

כרגע הבנאדם כבר יום וחצי מסנן אותי. כנראה שזה כבר קרה לו, הוא תיקן את זה שם מאווררים ומחר לי את זה..

ראיתי שזה קרה פה לעוד בן אדם, רק שהבן אדם שמכר לו היה בן 16, אז אפשר היה לדבר עם ההורים שלו...

אני בן 20, חייל שמחר חוזר לשבועיים לבסיס.

הבן אדם שמכר לי הוא בן 21, גם כן חייל...

אל תקנו ביד שנייה! תשקיעו עוד כמה מאות, ותקנו משהו איכותי, עם אחריות.

:'(

פורסם

קודם כל ממש מצטער בשבילך אחי ,

גם הפלקון יכול לקבל את טבעת המוות לא פתרו את זה בפלקון ?

שמע אין מצב אתה מוצא את הבן אדם ? הרי נפגשתם איפשהו

ואפשר לתקן את הטבעת מוות לא ?

פורסם
  • מחבר

כן גם פאלקון יכול לקבל....

והוא ענה בטלפון, ואבא שלי ילך אליו השבוע, נראה מה ייצא...מקווה לטוב....

פורסם

אני חושב שהלקח צריך להיות לא לקנות מכשירים יד שניה שיש הרבה דיווחים על תקלות חומרה בהם

ודרך אגב למה לקנות XBOX360 פרוץ היום ? אנשים לא לומדים ?

360 פרוץ סיכוי חזק לקבל באן מהשרותי רשת=PS2 אם גרפיקה טובה יותר

היום עניין הרשת זה חלק חשוב מעולם הקונסולות ובמיוחד ב360 שהלב שלה נימצא בLIVE

פורסם

תשמע , קצת בעסה לך , אני לא רואה אבל איך זה בדיוק אשמת הבחור שמכר לך את זה.

אם כבר - ג'אספר כבר כמעט לא קורה RROD (ולא פאלקון), וחלק מהסיכון ביד שניה הוא קילקול.

אני הייתי הולך ומקבל הצעת מחיר ומתקן את הקונסולה.

לגבי ה360 ופרוץ בימינו - אכן , גם אני לא הייתי קונה.

בדקת בכלל שהמכשיר לא עם באן מראש?

ליביו

פורסם

אני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות Xbox 360 יד שנייה, אלא אם קונים את המוצר דרך Ebay או מקבלים תעודת אחריות בארץ (רוב הסיכויים שזה לא יקרה).

פורסם
תשמע , קצת בעסה לך , אני לא רואה אבל איך זה בדיוק אשמת הבחור שמכר לך את זה.

:screwy: :screwy: :screwy:

אותו אחד שמכר בטוח כבר קיבל טבעת מוות .

הוא בטח תיקן אותה רק בשביל להראות שהXBOX פועל .

ואני מצטער בשבילך .

תלך אליו הבייתה ותנסה להשיג את הכסף .

פורסם
המליצו לי לחפש ביד2 ולקנות מכשיר משומש

מי המליץ לך דבר כזה ?

לWII יש שוק משומש טוב כי המכשיר יחסית מאוד אמין אבל לא כולם אוהבים אותו

לPS3 לפחות בארץ יש שוק משומש טוב כי הוא יחסית אמין ובגלל שמפעל הפיס חילק הרבה PS3 יש גם משומשים חדשים לגמרי

ל360 שוק המשומש פשוט לא טוב בגלל כל עניין הRROD והבאנים -וגם אם המכשיר באותו רגע של הקניה לא קיבל באן הקונה לא יכול לדעת אם המכשיר קיבל סימון לבאן עתידי ואם זה מכשיר פרוץ אז יש סיכוי טוב לקבל באן גם ככה

פורסם

וחלק מהסיכון ביד שניה הוא קילקול.

כן ולא, קילקול גם יכול להיות ביד ראשונה (כמו שנראה פה), אם המוכר מכר את זה בתמימות ובאמת לא ידע על זה כלום אז עוד איך שהו

זה נסלח, אבל אם רומית? אז כפרה על הכסף ושיהיה להוא לתרופות? אני לא חושב, יש סל תרופות ואני לא צריך לממן אף אחד.

הסינון בטלפון אומר הרבה...

פורסם

אני חושב שהלקח צריך להיות לא לקנות מכשירים יד שניה שיש הרבה דיווחים על תקלות חומרה בהם

ודרך אגב למה לקנות XBOX360 פרוץ היום ? אנשים לא לומדים ?

360 פרוץ סיכוי חזק לקבל באן מהשרותי רשת=PS2 אם גרפיקה טובה יותר

היום עניין הרשת זה חלק חשוב מעולם הקונסולות ובמיוחד ב360 שהלב שלה נימצא בLIVE

אתה שוכח שיש אנשים רבים, אני אחד מהם, שמשחקי רשת ממש לא עושים להם את זה.

אין לי צורך בLIVE, אני לא אוהב לשחק משחקים ברשת ולכן אין לי בעיה עם הפריצה.

לפני שתכריז שאפשר להוריד DEMO מרשת הLIVE, אני כבר אומר לך שזה מיותר כי עם קצת סבלנות אתה תוכל לשחק במשחק המלא.

מי שבאמת אוהב מושבע של משחקי רשת אז XBOX360 פרוץ זה ממש לא בשבילו.

שיקנה PS3 ששם הרשת היא בחינם.

בהצלחה לכולם

פורסם

kisin היום שאין הרבה משחקי סינגל ארוכים טובים אתה בעצם מוריד הרבה מהערך של הקונסולה

פורסם

קיסין - ומה עם עדכונים (למשחק ולקונסולה) וDLC?

פורסם

הייתה לי קונסולה עם באן, ולמרות שאני לא מנוי ללייב מכרתי אותה וקניתי חדשה ("הפסדתי" כ200 ש"ח). עידכונים,תוספות ושאר הקישקושיאדה. אה כן, גם אי אפשר להתקין להרדיסק..

ולמה לקנות יד שניה במחיר כזה ועוד פאלקון? קונסולה יד שניה קונים רק ג'אספר, וכמובן אם המחיר הוא לא תלת ספרתי אין על מה לדבר בכלל. עברת כבר את רף 1000? עדיף לקנות חדש מהחנות...

פורסם

מחזק

פורסם

קיסין - ומה עם עדכונים (למשחק ולקונסולה) וDLC?

אתה מקבל בדיוק את העידכונים שאתה צריך מהמשחקים או שם את הקבצים בעצמך על הכונן של ה 360 (לא כולל DLC מן הסתם),

בכל מקרה לא הייתי מעדכן קונסולה מעבר ל Kernal 2.0.7371.0 למה? מי שמתעניין מומזן להישתמש בגוגל.

בתור בעל של XBOX 360 אני יכול לומר לך שהקונסולה מצוינת ומצדיקה את עצמה גם ללא שירותי לייב,

למעשה ה Split Screen הוא הכיף האמיתי כאשר באים אליי חברים לשחק, זה והיכולת של הקונסולה להריץ

לי COD 6 בלי שאני אצטרך לשדרג את המחשב שלי שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים