פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים שלום רב,אני מקווה שבחרתי במקום הנכון,יש אפשרות שנקראת: Allow the computer to turn off this device to save powerזה נמצא ב Device Manager --> מאפיינים של כרטיס הרשת שלם בלשונית שנקראת Power Management.רציתי לשאול מזה אומר ההגדרה:Allow the computer to turn off this device to save powerמה קורה אם זה מסומן?כלומר הוא אומר שהוא יכבה את כרטיס הרשת כדי לחסוך בחשמל, אחרי כמה דקות הוא עושה את זה? ואם הוא עושה את זה אז הסטטוס של הכרטיס רשת יהיה Unplugged או שהוא בכלל לא יופיע?
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים ברוב המוחלט של המקרים אין שום צורך באופציה שכזו אלא אם מדובר בלפטופ. בקשר לפרטים ששאלת - למה שלא תבדוק וזהו? :-\
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר במחשב אצלי בעבודה זה מסומן, כשאני יוצא להפסקת אוכל ואני חוזר אחרי 40 דקות עדיין יש לי חיבור לאינטרנט.כשאני הולך הביתה וחוזר למחרת משהו כמו 13 שעות בלי לגעת במחשב עדיין קיים חיבור לאינטרנט.אז איזה בדיקה אני עוד צריך לעשות?
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים המחשב מכבה את הכרטיס על פי ההגדרות שרשומות ב-POWER MANAGEMENT ב-CONTROL PANEL. אם הכרטיס פעיל, המחשב לא יכבה את הכרטיס. בכל מקרה אתה מתעסק בדברים קטנים מאוד. אני משאיר את האופציה הזו כבויה (כלומר לא מאפשר את הכיבוי) הן במחשב הנייח והן במחשב הנייד שלי -- זה חוסך הרבה צרות ובעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.