עבור לתוכן

שאלה דחופה למי שהיה באירופה בשנה האחרונה וקנה אלכוהול בדיוטי פרי

Featured Replies

פורסם

טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם.

האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה?

שוב דחוף דחוף..

תודה.

פורסם

-

פורסם

אם אתה עושה קונקשין באירופה יקחו לך את מה שאתה קונה בעליה על המטוס באירופה

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות האופציה הכי טובה היא לקנות פה, לעלות עם זה לטיסה ולפקיד את זה כמזוודה (כמובן שבתוך תיק או משהו) לפני הטיסה הבאה

פורסם

רגע זה אשכרה אומר שאי אפשר להביא כלום מחו"ל(אירופה)?! אפילו לא בקבוק מיץ?

פורסם
  • מחבר

זה נוגע לחזרה מאירופה..

לא נותנים לעלות למטוס עם שום צורה של נוזל..אפילו בושם...פשוט מוחרם..אז הכל למטען .לא עליך

אני מדבר על קניות בדיוטי פרי.

אם בכל זאת אתה רוצה לקנות האופציה הכי טובה היא לקנות פה, לעלות עם זה לטיסה ולפקיד את זה כמזוודה (כמובן שבתוך תיק או משהו) לפני הטיסה הבאה

טנקס.

שיהיה לכולנו שנה חדשה טובה חברים!

:anim-jjd:

פורסם

זה לא קצת בעייתי בהנחה שאת המזוודה שלך שלחת שעה לפני שנכנסת למתחם הדיוטי פרי?

פורסם

מניסיון שלי אם המוצרים שקנית בדיוטי אטומים ויש קבלות ושקית של הדיוטי פרי אז לא אמור להיות בעיות.

פורסם

אפשר להעביר נוזלים במזוודה בתור מטען.

אבל לעלות עם נוזלים למטוס זה אסור, מה שכן יש מקומות שאוטמים לך בשקית אטימה את מה שאתה נוזל ואסור לפתוח את זה.

לפני 3 חודשים קניתי בדיוטי פרי של פראג ספרייט ואטמו לי אותו :)

פורסם

זה לא קצת בעייתי בהנחה שאת המזוודה שלך שלחת שעה לפני שנכנסת למתחם הדיוטי פרי?

אתה מפקיד את התיק יד

מניסיון שלי אם המוצרים שקנית בדיוטי אטומים ויש קבלות ושקית של הדיוטי פרי אז לא אמור להיות בעיות.

אני לא סגור אם הם מאשרים מכל מקום, אבל אם קנית בדיוטי פרי באירופה וסגרו לך את זה תוכל להעלות את זה בטיסה אחרת באירופה

אם זה תקף גם לארץ אני כבר לא יודע

פורסם

זה תלוי אם אתה עובר בידוק בטחוני שוב בקונקשן, אם לא אז לא יגידו לך כלום, אם כן תצטרך לשים את זה בתיק שאתה שולח ולא בתיק שאתה לוקח איתך

פורסם

שדה התעופה של הולנד בטיסה לארץ הגעתי לבידוק, בתיק בקבוק גיימסון שלוש בירות, ובקבוק בירה היינקן שקניתי בדיוטי פרי, את הגיימסון והבירות לקחו לי ואת ההינקן נתנו לי להעלות לטיסה בגלל שהיא סגור בשקית מיוחדת, השקיות האלו באות עם ברקוד משהו כזה וחייבים להראות קבלה על שקנית את זה בדיוטי פרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים