פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים אני עם מערכת WIN7 ועם בבילון8 הבבילון לא מתרגם לי מילים בהקלקה ימנית על העכבר כשאני בדף אינטרנט או בשולחן העבודה אבל כן מתרגם לי מילים 1.שאני מעתיק לשורת התירגום עצמה בחלונית2. או בהקלקה על מילים בתוך חלון התירגום עצמו 3. או בהודעות דואר או מיסמכי טקסט / אופיס למיניהםלמה זה קורה ?הכנסתי אותו לרשימת התוכנות המורשות באנטיוירוס/חומת אש - וזה לעוזרלמישהו יש פיתרון ?תודה מראש!
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים אין קשר לאנטיוירוס וחומת אש.האם בשום אתר התרגום לא עובד?שים לב שאתה לא מנסה לתרגם מילים שמופיעות בתוך תמונות (כי אז זה לא טקסט) באתרים השונים.
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר אין קשר לאנטיוירוס וחומת אש. האם בשום אתר התרגום לא עובד? שים לב שאתה לא מנסה לתרגם מילים שמופיעות בתוך תמונות (כי אז זה לא טקסט) באתרים השונים. אני מישתמש ותיק בבילון - כבר 5 שנים יודע איך לעבוד איתו.... מה ששמתי לב זה רק באתרי אינטרנט - עם אקספלורר 8 והיתקנתי גם כרום = ואותה בעיה אמרו לי שאולי זה בעייה של אנטי וירוס בכל מיקרה כל מה שהוא לא דף אינטרנט או ע"ג הדסק טופ או שם קובץ(לצורך הדוגמא) >> הוא מתרגם מצויין ( כל מיסמכי הטקסט והאופיס למיניהם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.