עבור לתוכן

כרטיס מסך חזק התקלקל והוחלף בכרטיס נחות (Dell) - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי.

הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי.

בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות.

בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם.

מכיוון שאני כבר זמן רב לא מעודכן בחומרה ובכרטיסי מסך בפרט אני לא יודע אילו כרטיסים משתווים או עולים בעוצמתם על ה 8800GTX, נלכן אני זקוק לעזרתכם.

אני צריך שמות של כרטיסים שביצועיהם לא נופלים ברמתם משל 8800GTX כדי שאוכל לדרוש מ Dell מה שמגיע לי.

תודה מראש לעונים, אשמח אם תעזרו לי לפני שאחזור לצבא בראשון.

פורסם

ה-gts250 של אנוידיה דיי אמור להיות מקביל.. גם radeon 4850 יהיה תחליף הוגן

פורסם

הנה טבלה

http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card,2064-7.html

וואי אני לא מאמין איזה טריק מלוכלך הם עשו לכם, אומרים כרטיס חזק יותר אבל מביאים לך כרטיס שהוא לא רק נחות בביצועים אלא גם טכנולוגית!

רק על זה שהם אמרו חזק יותר הייתי תובע אותם

פורסם

גם אם יביאו לך 9800GT אם נשאר במלאי זה יהיה בסדר.

אבל X1950? עבודה בעיניים!!!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות, הטבלה ש fighter הביא תועיל לי מאוד.

לצערי אני לא אוכל לדבר עם דל ישירות כי הם עונים רק באמצע השבוע, לכן אמסור לאמא שלי על אילו כרטיסים אפשר להסכים.

מבחינתי אני לא אסתפק בכרטיס נחות ממה שהיה לי. לא עשיתי לו OC, הוא היה בן שנתיים בערך, אין סיבה שיתקלקל, ובמקרה שכן אין סיבה שאקבל כרטיס חלש במקומו.

שוב, תודה על העזרה.

פורסם

-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים