עבור לתוכן

שומר שבס? מה?!

Featured Replies

פורסם

אני גולש להנאתי באינטרנט (אם הייתי גולש לאי הנאתי אז אני לא יודע למה לעשות את זה בכלל מה אני מזוכיסט?) ואז אני מחפש בגוגל על אצבעות שוקולד של עלית ואני לוחץ על אחד הלינקים כדי לראות כתבה על זה שזה מושק ומה אני רואה?!

פתאום הדף מתחלף לי למשהו לבן אחרי כמה שניות ואם אני עושה דף אחורה אז שוב הסקריפט הזה עושה לי דף לבן, שם הדומיין של האתר שמפעיל את הסקריפט הזה הוא http://shomershabes.co.il/shomershabes/default_heb.asp

אני מוריד את כל השיט מהURL ומשאיר את הכתובת הזאת ונכנס, רואה אתר שכביכול "מכבה" אתרים דתיים בזה שהוא מחליף לך את הדף לדף לבן

ואפילו האתר הזה "מכבה את עצמו" רק שהוא כותב לך כמה דברים

עכשיו אם אני לוחץ ESC כלומר פקודת STOP, אז הוא לא יטען את זה והוא לא יחליף לי את הדף מה שכביכול נותן לי לקרוא את הטקסט ולחלל את השבת (!)

עכשיו שאני אבין, זה שרות שמזמינים מרצון? זה שירות שהם פורצים כדי לעשות משמרת צניעות כזאת ומחדירים סקריפטים?

ולמה לעזאזל אם הם רוצים לשמור שבת אז הם לא מכבים את השרתים (הרי זה כל כך חשוב להם אז הם יהפכו עולמות לא?)

אם לחצתי ESC ואז אני ממשיך לקרוא באתר ההוא זה לא אומר שהערמתי עליהם ודפקתי להם את כל המאמץ למנוע ממני לחלל שבת?

דרך אגב זהו הלינק לאתר עם הכתבה

http://www.netonews.co.il/apage/10603.php

פורסם

למה חיפשת אצבעות שוקולד של עלית בגוגל ???

פורסם
  • מחבר

סתם כי אמא שלי נתנה לי אחד ורציתי לראות אם זה מפורסם גם באינטרנט ולא רק בטלוויזיה

פורסם

תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם !!

פורסם

תחשוב בהיגיון, יש אנשים דתיים שמפעילים אתרי אינטרנט, הם לא רוצים שתקרא אותם בשבת (הם יגרמו לך לחלל שבת, זו עבירה חמורה מאוד), אז הם פשוט מריצים סקריפט כזה או אחר ש"מכבה" אותם. שים לב שגם האתר bhphotovideo.com, חנות צילום ענקית בניו יורק שמנוהלת ע"י חרדים סגור להזמנות בשבת.

לכבות את השרת זה לא פרקטי וככה האתר חוזר לתפקוד מלא מיד עם צאת השבת.

פורסם
  • מחבר

תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם תביא לי גם !!

לא רוצה, מה תעשה לי?

פורסם

מותר לחסום אתרים בשבת? ::)

למה חיפשת אצבעות שוקולד של עלית בגוגל ???

:goodposting:

פורסם
  • מחבר

תחשוב בהיגיון, יש אנשים דתיים שמפעילים אתרי אינטרנט, הם לא רוצים שתקרא אותם בשבת (הם יגרמו לך לחלל שבת, זו עבירה חמורה מאוד), אז הם פשוט מריצים סקריפט כזה או אחר ש"מכבה" אותם. שים לב שגם האתר bhphotovideo.com, חנות צילום ענקית בניו יורק שמנוהלת ע"י חרדים סגור להזמנות בשבת.

לכבות את השרת זה לא פרקטי וככה האתר חוזר לתפקוד מלא מיד עם צאת השבת.

אבל אני יכול בכיף לעצור את הסקריפט הזה! רק צריך ללחוץ על מקש או להפעיל תוסף! הם לא עצרו אותי מלחלל את השבת!

פורסם

מותר לחסום אתרים בשבת? ::)

בדיוק. להריץ סקריפטים בשבת מותר ? :-X

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אבל אני יכול בכיף לעצור את הסקריפט הזה! רק צריך ללחוץ על מקש או להפעיל תוסף! הם לא עצרו אותי מלחלל את השבת!

אתה יכול אבל אנשים שלא מבינים בזה, וזה רוב האוכלוסיה (במיוחד במגזר הזה) לא יכולים, וגם לא מבינים על מה מדובר

פורסם

אתה יכול אבל אנשים שלא מבינים בזה, וזה רוב האוכלוסיה (במיוחד במגזר הזה) לא יכולים, וגם לא מבינים על מה מדובר

זה נועד דווקא למי שלא שייך למגזר הזה.

פורסם

אחרי ת'ראד כזה, צפה להתקפה מצדו של עוף קפוא...

אני מרגיש את הצינה קרבה D:

פורסם
  • מחבר

פפש מגניב עכשיו יש גם מודיעין על עוף קפוא

הלכתי להכין את הלהביור

פורסם

חחחח

shomer shabes! i'm shomer fucking shabes!!!

רק לי הציטוט הזה עלה לראש כשראיתי את הפוסט הזה? :lol:

פורסם

בחיי, אנשים החלו להפעיל פה משתפ"ים ועוקבים אחרי כל תנועה של עוף קפוא.

crazy_chicken_deluxe.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים