עבור לתוכן

איך הספק THERMALTAKE LITEPOWER 500 לעומת SEASONIC 500?

Featured Replies

פורסם

הי,

בפורום ממליצים רבות על Seasonic S12 Energy Plus 550W.

בחנות בה אני מעוניין לקנות את המחשב לא עובדים עם SEASONIC והציעו לי במקום את THERMALTAKE LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12CM.

אם חשוב לי השקט, איך ה THERMALTAKE לעומת ה SEASONIC?

תודה

פורסם

היי, מצטרף לשאלה. אתה במקרה קונה בנועה מחשבים בחיפה? כי אני גם רציתי SEASONIC S12 550W ואין להם והציעו לי משהו אחר במקום.

פורסם

שלום לך

לפי דעתי אתה שואל שאלה כללית מידי , קשה לענות לך איזו חברה יותר טובה בלי שציינת מול מה אתה משווה

אם הכוונה לשאלתך מה יותר טוב SS S12 550W לעומת TT Lite Power 500W אז התשובה היא ש SS יותר טוב

פשוט כי הסידרה של SS היא סידרה "יוקרתית" ואיכותי יותר לעומת ה ספק של ה TT שניחשבת סידרת הבסיס של TT

כך שהבסיס להשווה לא נכון .

לדוגמא הספק של ה SS המצויין עומד בתקן 80 פלוס ברונזה לעומת ה TT שמפיק לכל היותר 65-75 אחוז מהתועלת ( הוא לא עומד בתקן 80 פלוס)

אבל דבר נוסף שצריך להסתכל עליו הוא רמת המחירים של שתי המוצרים המוצרים המחיר של ה SS הוא כמעט פי 2 .

אזי צריך להחליט מה חשוב לך המחיר, ההספק , הנצילות .

סופ"ש מעולה לכולם

מיכאל

פורסם
  • מחבר

שלום לך

לפי דעתי אתה שואל שאלה כללית מידי , קשה לענות לך איזו חברה יותר טובה בלי שציינת מול מה אתה משווה

אם הכוונה לשאלתך מה יותר טוב SS S12 550W לעומת TT Lite Power 500W אז התשובה היא ש SS יותר טוב

פשוט כי הסידרה של SS היא סידרה "יוקרתית" ואיכותי יותר לעומת ה ספק של ה TT שניחשבת סידרת הבסיס של TT

כך שהבסיס להשווה לא נכון .

לדוגמא הספק של ה SS המצויין עומד בתקן 80 פלוס ברונזה לעומת ה TT שמפיק לכל היותר 65-75 אחוז מהתועלת ( הוא לא עומד בתקן 80 פלוס)

אבל דבר נוסף שצריך להסתכל עליו הוא רמת המחירים של שתי המוצרים המוצרים המחיר של ה SS הוא כמעט פי 2 .

אזי צריך להחליט מה חשוב לך המחיר, ההספק , הנצילות .

סופ"ש מעולה לכולם

מיכאל

השאלה היא איזה ספק יותר שקט:

SEASONIC S12 Energy Plus 550

Thermaltake Lite Power 500W

ובשלב שני, איזה הבדלים אחרים יש בין הספקים.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2009 בשעה 00:33:07

היי, מצטרף לשאלה. אתה במקרה קונה בנועה מחשבים בחיפה? כי אני גם רציתי SEASONIC S12 550W ואין להם והציעו לי משהו אחר במקום.

לא בנועה.

איזה ספק הציעו לך במקום?

פורסם

הציעו לי ספק 600W של HEC. אבל אני שמעתי דברים ממש גרועים על הספקים שלהם אז אני מתכוון לבקש מהם להזמין בשבילי ספק Seasonic S12 EP 550W או CorsairVX550W ששמעתי שזה גם נחמד.

פורסם

שתי הספקים SS וCORSAIR מעולים

למרות שהייתי הולך על הSS

פורסם
  • מחבר

ואיך ה THERMALTAKE שהזכרתי למעלה? בדקתי ב SKYPC שמחזיק בשניהם - והמחיר זהה (426 לעומת 421 ש"ח).

מה שהבנתי זה שהיבואן של SEASONIC קצת בעייתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים