פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים יש ברשותי כ.מסך sapphire hd5770 new edition ומאז שיש לי אותו המחשב קופא, קורס, ויש לא מעט פעמים מסך כחול או חום עם קווים אנכיים.. יש פיתרון למצב?
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחיקת הדרייבריםהוצאת הכרטיסהחזרת הכרטיסהתקנה מחדש של כול הדרייברים כולל NET. FRAMEWORKבדיקת טמפרטורותעשית OC למערכת?
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים תבדוק עם SAPPHIRE הוציאו ביוס חדש זה נשמע בול כמו התקלות שהיו לי ב4870 שלי ובסוף זה פאקינג היה בעיה בביוסלא משנה כמה דריברים החלפתי ומה היתה הטמפרטורה .תפנה לחברה עם הסריאל של הכרטיס שלך והם יפנו אותך לעדכון ביוס אם קיים
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר לא נראה לי שהם הוציאו אחד חדש....מחיקת הדרייבריםהוצאת הכרטיסהחזרת הכרטיסהתקנה מחדש של כול הדרייברים כולל NET. FRAMEWORKבדיקת טמפרטורותעשית OC למערכת?עשיתי את זה ועדיין לא עובד.... ללא OC כרגע..
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר נכון לכרגע שמתי את הכרטיס בחריץ PCI-E השני שלי, (לוח תומך CF) שהוא איטי יותר ועובד ללא קריסות כרגע.. בכל זאת זה איטי יותר אבל ... כבר לא תקף... קורס בכמויות...
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים גם אני נתקלתי באותם תופעות עם 5770 אבל של POWER COLOR על מערכת הפעלה WIN7 64BIT וגם כל מה שניסיתי לא עזר
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר אין עדיין עדכון ביוס לכ. מסך נכון? יש פתרון אחר?? קראתי משהו על RMA זה עוזר?? מה זה בכלל?
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר אה.... OK אז זה לא מתאים למצב נכון לכרגע אני חושב.... ובקשר לתקלה .. ידוע למישהו על פיתרון??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.