פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג'שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים לדעתי אתה אפילו לא צריך להחיות את הקו. אני חושב שגם קו מושהה/מוקפא אפשר לנייד.אם צריך גם לתת מכשיר או לא- את זה תבדוק מול סלקום.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים אם המספרים רשומים על השם שלך לא אמורה להיות בעיה.אבל אם מדובר בכרטיסים לא רשומים (ע"ע bigtalk ושות'), אז בלי ה-SIM עצמו אתה לא תקבל את המספר.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר הצלחתי להתגבר על הבעיה הזו. אני מחפש עכשיו מסלול סלקום ללא תשלום חודשי כדי להעביר אליו מספר ישן במסלול עם תשלום חודשי(אבל ללא התחייבות).
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים לא תמצא מסלול ללא תשלום חודשי וללא התחייבות ברשת סלקום...ואתה מנסה להעביר אותו מאורנג' על מנת לקבל זיכויים?התנאים לזיכויים הם התחייבות + שיחות של 150-200 שקלים.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אני כרגע באורנג' כבר שנתיים אחרי שאני לחייל, תעריף מסלול חיילים בשיטת דיברתי שילמתי, לא דיברתי לא שילמתי
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר לא תמצא מסלול ללא תשלום חודשי וללא התחייבות ברשת סלקום...ואתה מנסה להעביר אותו מאורנג' על מנת לקבל זיכויים?התנאים לזיכויים הם התחייבות + שיחות של 150-200 שקלים.הסתדרתי עם המסלולים. אני נכנס לגרופ מסויים ומקבל מספר אחר ואני מעוניין לשמור על המספר הישן שלי במינימום עלות. אין אף מסלולללא תשלום חודשי? (מצידי שדקת שיחה יוצאת תעלה שקל זה לא מעניין אותי).
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים הסתדרתי עם המסלולים. אני נכנס לגרופ מסויים ומקבל מספר אחר ואני מעוניין לשמור על המספר הישן שלי במינימום עלות. אין אף מסלולללא תשלום חודשי? (מצידי שדקת שיחה יוצאת תעלה שקל זה לא מעניין אותי).אתה יכול לעשות אותו טוקמן (או איך שזה לא נקרא בסלקום)
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים למה אתה מחכה לתשובות באינטרנט כשאתה יכול לפתור את זה ב15 דקות ישיבה במרכז השירות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.