עבור לתוכן

מחר מחליף כרטיס מסך תקול (עם אחריות ) - 9600GT Calibre version .

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .

פורסם

מאיזה חנות ?

פורסם
  • מחבר

מאיזה חנות ?

www.tms.co.il

פורסם

ב 800 אתה יכול להשיג כרטיס פי לפחות 2 ממנו. 5XXX או 4850 לפחות.

פורסם
  • מחבר

אחלה אחי תודה .. !

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

ב"ה .

אני רוצה לבוא מוכן עם ידע מוקדם כדי לדעת מה לבקש במקרה הצורך .

פורסם

יותר הגיוני שתקבל דגם זהה לשלך או אחד אחר עם ביצועים דומים.

עריכה: רגע, רשמת שהמחיר (822ש"ח) רלוונטי להיום... אם כך אז יש מצב. (אגב, זה מחיר ממש מוגזם ל 9600GT בימינו)

פורסם

כמו שנאמר פה רוב הסיכויים שתקבל כרטיס שווה ערך בביצועים ולא מבחינת מחיר.

הכי קרוב שתוכל לקבל זה 240GT\HD4730\9600GT.

פורסם

בכיף שיביאו לו כרטיס שווה ערך בביצועים, אבל גם את ההפרש בכסף לעומת הכרטיס החדש שזה משהו בסיבות ה 300-400 שח.

זה ממש לא משנה איזה ביצועים יש לכרטיס. זה משנה כמה הוא שילם.

למה שישלם 800 שח ויקבל כרטיס של 400, אפילו אם הם בעלי אותם הביצועים?(כמובן במידה ואין את הכרטיס הנוכחי במלאי)

פורסם

זה לא משנה כמה הוא שילם, אלא כמה המוצר שווה היום. אם הם עדיין מוכרים את הכרטיס ב-820ש"ח אז יש סיכוי שיקבל כרטיס במחיר דומה,

אבל רק במידה והם לא יכולים להשיג את הדגם שברשותו במצב תקין מהיבואן. בנוסף הם רשאים לטעון שהמחיר באתר לא מעודכן, או שהם

בכלל לא מוכרים את המוצר הזה יותר, ואז לדחוף לך כרטיס ברמת ביצועים דומה, בלי קשר למחיר.

מה שאני הייתי עושה זה קודם כל שואל את המוכר אם המחיר אכן נכון למוצר הזה, לפני שאני מתחיל לדבר על החלפות.

פורסם
  • מחבר

צודקים ב- 100% .. מזל שכתבתם פה והכנתם אותי עם ידע מקדים ...

כדי לסדר את הבלגאן ..

הכרטיס נקנה ב- 750שקל + . (לא זוכר בדיוק כמה ) זו שטות שקניתי את הכרטיס הזה אבל הוא כמו 9800 חוצמה- SHADERS ...)

היום נסעתי לחנות הבאתי להם את הכרטיס מסך, הם שולחים ליבואן .

במידה והכרטיס נמצא תקול ויש להם אחד חדש נוסף . אקבל אותו.

אם אין להם את אותו הדגם ואדרוש כרטיס מסך אחר מה שאתם מייעצים לי זה לקחת :

48XX \ 57XX ??

מה עם ה- סדרת ה- G300\200 ?

פורסם

אם אתה רוצה, יש לך את ה GTX260 216 במחיר דומה, אבל מבחינת ביצועים אני חושב שעדיף לך מה שהומלץ כאן מ ATI, מחיר משתלם לעומת ביצועים כמובן.

פורסם

זה לא משנה כמה הוא שילם, אלא כמה המוצר שווה היום. אם הם עדיין מוכרים את הכרטיס ב-820ש"ח אז יש סיכוי שיקבל כרטיס במחיר דומה,

אבל רק במידה והם לא יכולים להשיג את הדגם שברשותו במצב תקין מהיבואן. בנוסף הם רשאים לטעון שהמחיר באתר לא מעודכן, או שהם

בכלל לא מוכרים את המוצר הזה יותר, ואז לדחוף לך כרטיס ברמת ביצועים דומה, בלי קשר למחיר.

מה שאני הייתי עושה זה קודם כל שואל את המוכר אם המחיר אכן נכון למוצר הזה, לפני שאני מתחיל לדבר על החלפות.

זה מה שבעצם אמרתי, כמובן שהתייחסתי לעובדה שהמכשיר נמכר כרגע ב800 שח ולזה שיכול להיות שיש להם את הכרטיס הנל במלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים