עבור לתוכן

בעיה בGTX260 SLI

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים! היום הופתעתי לראות את הבעיה הבאה: כל המשחקים שאני מריץ עושים בעיה עם צבעים,התמונה מהבהבת בכל צבעי הקשת. אבל כשאני הפעלתי את DIRT2 המשחק עבד כמו שצריך. חשבתי מה יכול להיות הבדל ונזכרתי שDIRT 2 לא תומך בSLI. אז נכנסתי ללוח בקרה של NV וביטלתי את SLI ואז הכל הסתדר. הפעלתי את SLI שוב והבעיה חזרה. אני לא חושב שבעיה בדרייבר כי עוד אתמול הכל עבד חלק. מה דעתכם? אם אחד הכרטיסים נדפק איך אפשר לדעת איזה בדיוק?

ועוד אני רוצה לציין שהכרטיסים לא באוברקלוק ואף פעם לא עשיתי להם אוברקלוק.

פורסם

קודם כל סביר להניח שהכרטיס בסלוט הראשי \ ראשון תקין, מאחר והוא מתפקד כראוי כשלא במערך SLI.

אם אתה חושד בבעית חומרה, אתה יכול להחליף בין הסלוטים של הכרטיסים ולנסות להריץ משחקים ללא SLI.

(אם זה תקין, אפשר כבר להשאיר את הכרטיסים במקומם, אין צורך להחליף מיקום שוב)

אם שניהם תקינים בנפרד, אולי יש בעיית הספק (איזה ספק יש לך?), אני מניח שחיברת אותו ל-2 הכרטיסים ויש גשר SLI

איזה לוח אם יש לך? אולי כדאי לעדכן BIOS.

אולי זאת בעיית דריבר, איזה דריבר מותקן? נסה להסירו, לנקות שאריות עם Driver Sweeper ולהתקין דריבר אחרון.

פורסם
  • מחבר

ספק CORSAIR W750TX לוח אם STRIKER II FORMULA דרייבר195.62 -עוד אתמול היה בסדר

עשיתי את מה שאמרת... הכרטיס שהיה בסלוט השני בעייתי (אבל אני מאוד שמח שזה כרטיס מ-IQPC ולא הכרטיס שנקנה בארה"ב :)), כדאי לבדוק אותו במחשב אחר? או אפשר לשלוח לחנות להחלפה?

ד"א אם אני מכניס את הכרטיס הבעייתי לסלוט האמצעי (PCIEX 1.1) המשחק מתחיל כמו שצריך אבל אחרי פחות מדקה מתחיל הבלגן ואם זה בסלוט של PCIEX 2.0 אז הבעיה בא עוד בתפריט של המשחק... מוזר העניין הזה :s05:. חוץ מזה כשאני לא משתמש ביישומי תלת מימד וסתם גולש באינטרנט לדוגמא, אז הכל נראה סבבה אפילו כשהכרטיס התקול בסלוט ראשון

פורסם

יש בעיה? אין בעיה! תממש אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים