עבור לתוכן

59HERTZ בווינדוס 7 64ביט

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59.

59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך.

(דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך)

כ.מסך - HD4770

מסך - DELL 2209

רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)

פורסם

59hz מבטל לך אפשרות להפעיל Vsync בעוד משחקים מלבד PES2010 ?

פורסם

פה:

http://www.sevenforums.com/graphic-cards/1792-59hz.html

יש שירשור של 30 עמודים על הנושא הזה, תנסה לעבור עליו, אולי יש שם דברים שיועילו לך.

פורסם
  • מחבר

Syndrome - האמת שאני משחק בעיקר פרו, משחק כזה ואחר מידי פעם, אבל לא הספקתי בזמנו לבדוק את זה עוד על ווינדוס 7.

shuy - מצאתי בזמנו את השרשור הזה, אני רואה שעדיין עוד מתעסקים בזה, כי התגובות האחרונות היו לפני יומיים, רשמו דברים לגבי הדריברים החדשים של Nvidia שאולי סידרו את זה, אבל שוב לא משהו חד משמעי, (אני עם ATI בכל מקרה) ובאופן כללי מה שאני זוכר, היו פתרונות להוריד כל מיני כלים כדי לסדר"בכוח" 60 HERTZ, לא משהו שנוח לעבוד איתו.

פורסם

מדובר ב"בעיה" של win7, אבל זה לא בדיוק מוגדר כבעיה ואין לזה ממש פתרון:

http://support.microsoft.com/kb/2006076

PES הוא המשחק היחיד שנתקלתי ש"מחייב" 60hz ע"מ להפעיל Vsync. עם הדריבר של NV זה לא בעייה כי אפשר להכריח vsync מהדריבר.

מעבר לזה, הוא ממש אוהב 60hz. לדוגמא אני עם CRT וברזולוציה 1600x1200 אני עובד עם 75hz ומכריח vsync מהדריבר, אבל מה,

משום מה PES2010 זז יותר חלק ונעים לעין (ומגיב טוב יותר) עם 60hz + vsync מאשר 75hz + vsync או כל קצב רענון אחר.

במידה ואתה לא מעוניין להשתמש בכלים צד שלישי ואי אפשר להכריח vsync מהדריבר, מה שאפשר לעשות זה להוריד רזולוציה של שולחן

העבודה לאחת כזאת שמאפשרת 60hz ב-win7, ואז להריץ את ה-settings, לסמן את ה-vsync ולבחור את רזולוצית ה-native של המסך

ולהריץ את המשחק. (כשאתה יוצא מהמשחק אפשר להחזיר את רזולוצית שולחן העבודה ל-native גם כן)

פורסם
  • מחבר

ב-PES אי אפשר לשחק מעל 60, המשחק רץ עם קרטועים כאלה, מצד שני ברגע שהוא מזהה שזה פחות מ-60 אז ה-V SYNC בעצם לא מופעל, וזה גם עובד בצורה מקרטעת. ניסיתי אז בזמנו לסמן דרך ההגדרות של הדריבר שה-VSYNC יהיה על ON תמיד, אבל בכל מקרה בגלל שזה לא על 60, אז גם בדרך הזו זה לא עבד לי.

(דריבר רגיל מהאתר של ATI)

ניסיתי איזה תוכנה צד שלישי שבעצם יש אפשרות להכריח עבודה על 60 HERTZ, אבל זה תמיד מוצא לבעיות, אז אחרי ששמרתי, הייתי עושה ריסטרט וזה היה חוזר לברירת מחדל (59).

לשחק עם הרזולוציה של הדקסטופ זה דיי מעצבן כל פעם לפני שנכנסים לשנות, ואז לשנות שוב..

תודה בכל מקרה, אני ימתין אולי שמייקרוסופט יוציאו פתרון נורמלי לעניין, אם כי כמו שאתה אומר הם לא ממש רואים בזה בעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים