עבור לתוכן

Windows 7 64 Bit - כרטיס מסך ATI Radeon X1900XT - בעיות

Featured Replies

פורסם

שלום.

אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן.

1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP).

2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות.

ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהוא לא יכול לחבר כי הוא לא מזהה כניסת חומרה...

גם בהגדרות של הכרטיס מסך של ה-CATALYST - לא הופיעו לי הגדרות אחרות שמופיעות ב-XP.

השאלה שלי האם זה בגלל שזה 64BIT ? כי לחצתי מקש ימני ובאפשרויות בחרתי שירוץ כאילו זה XP וזה לא עזר, מה אני יכול לעשות ?

תכלס ה-64BIT מביא לי עצבים רצח, מבחינתי זה דבר מטופש, הדבר היחיד שמשך אותי לזה - זה הקטע של הזכרון כי יש לי 6GB !

למה ב-32BIT אין את התמיכה הזו אני לא מבין כאילו מה המניע והקטע מאחורי זה.

אשמח לעזרה למה אתמול התבאסתי רצח עזבתי את המחשב באיזה 1 בלילה והיום על הבוקר חיברתי את הכונן קשיח עם ה-XP בשביל להיות בסבבה.

תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים