עבור לתוכן

מחשב גיימינג - 5000 שח - ללא ספק

Featured Replies

פורסם

כן. אאל"ט הקירור של AC שעליו יותר שקט מהזלמן.

עריכה - theone89 - לא מסכים איתך.

פורסם
  • מחבר

(זה הבן דוד של פותח הדיון, הוא משתמש במשתמש שלי, אבל יש לי מה להוסיף להודעה שלו)

לפי דעתי שווה לו לקנות את ה- 5850 כי זה ייתן לו גם להריץ דברים כבדים יותר בעתיד, (למרות שהוא לא אמר את זה פה, הוא תמיד אוהב לשחק בדברים הכי כבדים שיוצאים).

לדעתי בזמן הזה שיהיה לו את המחשב הוא יחליף מסך ל- 1920X1200 (על סמך זה שבשנה האחרונה הוא החליף שני מסכים).

לפי מה שקראתי וגם בדקתי, היחס ביצועים למחיר של ה- 5850 הוא יותר טוב מרוב הכרטיסים (אם לא כול) שיש בשוק.

להגנתי, אני קניתי את הכרטיס שלי (שאמרתם שסתם שפכתי כסף כי אני עובד ב- 1280X1024) כי אני משחק במשחקים הכי חדשים וכבדים שיוצאים, ואני חוץ מבמסך "19 שלי גם משחק הרבה עם המחשב שלי כשהוא מחובר לטלויזיה שלי (1920X1080) ואני בתקווה שבקרוב אני אקנה מסך חדש של 1920X1200.

אני בטוח שלא התכוונתם לרדת עלי אבל הקנייה שלי הייתה די מוצדקת ואחרי בדיקות. (אג"ב קניתי אותו כמה ימים אחרי שהוא יצא בחנויות ב- 1380 ש"ח, כשהיום הוא עולה 1500+ אז הקנייה שלי הייתה בזמן טוב, ובדיוק כשהכרטיס הקודם שלי התחיל לעשות בעיות, (קשקניתי אותו הוא עלה כמו GTX 275 שהתלבטתי לגביו.

לעניינינו, למה UD4 עדיף על UD3? זה שווה 200 ש"ח יותר? ומה ההבדל?

דבר שני, שמעתי איזה משהו על כך שה- P55A של ג'יגבייט, כשאתה מחבר אליו USB 3 או SATA 3 המהירות של ה- PCI-E יורדת ל- X8 האם יש בזה אמת כלשהיא?

פורסם

5850 למסך 19 זה בזבוז ואוברקיל של החיים אתה תראה בול אותם ביצועים ב4850

הוא יכול לקנות את ה5850 אך במידה והוא ישדרג מתישהו למסך שתומך ברזולוצית 1920

כעת עכשיו למסך 19 אין לו טעם מעבר ל4850.

UD3 אין לו עניין רק במידה וצריך אוברקלוק. שמתי לו את הUD2 שיש בו חיבורי FIREWIRE ו-ESATA

הP55A הוא לוח טוב השאלה אם נכנס בתקציב והוא תומך בSATA 3 ו-USB 3

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי P55A-UD2, הכי נמוך שמצאתי הוא P55A-UD3, דבר שני שמעתי ש- UD2 יש בו קצת באגים ודברים כאלה והמליצו לי על UD3, אני יודע ש- P55A תומכים ב- USB 3 ו- SATA 3 אבל גם שמעתי שיש להם בעיה שכשמחברים אליהם משהו ה- PCI-E יורד ל- X8, אתה יודע אם יש בזה משהו?

P55A עולה בסך הכל 10 ש"ח יותר אז זה ממש שטויות, אני רק רוצה לדעת אם יש אמת כלשהיא בבאג שכתבתי בשורה מעל... (שמעתי על זה באשכול של מישהו אחר פה בפורום).

פורסם

ללא באגים.

ואיפה הוא עולה 10 ש'ח יותר?

פורסם

אני יודע ש- P55A תומכים ב- USB 3 ו- SATA 3 אבל גם שמעתי שיש להם בעיה שכשמחברים אליהם משהו ה- PCI-E יורד ל- X8, אתה יודע אם יש בזה משהו?

זה אכן המצב.

When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3242&ProductName=GA-P55A-UD3

באופן כללי אם יש לך ספקות או שאלות בנוגע ללוח אם, בדרך כלל הן נמצאות ב-specifications שלו (למעט שאלות על באגים וכיוב').

פורסם
  • מחבר

זה אכן המצב.

When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3242&ProductName=GA-P55A-UD3

באופן כללי אם יש לך ספקות או שאלות בנוגע ללוח אם, בדרך כלל הן נמצאות ב-specifications שלו (למעט שאלות על באגים וכיוב').

ה- Marvell 9128 וה- NEC USB 3.0 זה החיבורים עצמם? או שזה משהו שמחברים אליהם? ומה זה turbo mode? זה מעניין הקטע הזה...

פורסם
  • מחבר

זה שמעליי זה בנדוד של פותח הדיון והוא ממש מטומטם כי הוא לא ראה שכתבת CONTROLLERS!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים