פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים טכנולוגיה אחרת - כבר לא מדובר במסנן צבע, שאולי נותן עומק אבל במחיר של צבעים מעוותים וכאב ראש. כאן מדובר במסנני קיטוב...
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים בסינמה סיטי יש משקפיים דיי גדולים ואפשר להלביש מתחתיהן משקפי ראייה. קצת מציק אבל מתרגלים אחרי כמה דקות.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים חבר שלי דפק את המשקפיים מהבית קולנוע שמקרין AVATAR, זה משקפיים של REALD 3D שמשתמשים בקוטביות אני חושבאין לו הרבה מה לעשות עם זה בבית נכון? כי זה מה שאמרתי לו ושהוא סתם דפק להם משקפיים
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים תקנו סט עדשות יומיות לסרטים, שימו אותן בשירותים לפני ההקרנה ותפסיקו לבכות פה.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אם כבר מדברים על משקפייםזה אני או שפתאום הכפתורים של ההגב הודע על תגובות וכל זה בתחתית ההודעה הם כזה מטושטשים? כי אם זה רק אני, דל מה זה הולכים לחטוף
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים תקנו סט עדשות יומיות לסרטים, שימו אותן בשירותים לפני ההקרנה ותפסיקו לבכות פה.כמו שכבר אמרתי, אין שום בעיה גם עם משקפיים ואני לא מבין למה אנשים מתלוננים. עם זאת, מה זו ההצעה הזו? למה שמישהו יקנה עדשות (אפילו שהן חד"פ) במיוחד בשביל סרט? ומה עם אלה שלא יכולים לשים עדשות בכלל עקב רגישות בעיניים? מה עם אלה שבנוסף למספר יש למשקפיים שלהם עוד מאפיינים (צלינדר וכו') שהם לא ימצאו בעדשות יומיות?בקיצור, bezangeloo, קל להגיד "תפסיקו להתבכיין" כשאין לך פתרון מציאותי להציע. ושוב אני אומר - באמת שאין כאן בעיה גם עם משקפיים...
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אם כבר מדברים על משקפייםזה אני או שפתאום הכפתורים של ההגב הודע על תגובות וכל זה בתחתית ההודעה הם כזה מטושטשים? כי אם זה רק אני, דל מה זה הולכים לחטוףאתה צריך לבטל את הסימון "טשטש כפתורי תגובה" בהגדרות הפרופיל.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים בקיצור, bezangeloo, קל להגיד "תפסיקו להתבכיין" כשאין לך פתרון מציאותי להציע. ושוב אני אומר - באמת שאין כאן בעיה גם עם משקפיים... אתה לגמרי צודק, גם לחרשים, עוורים וגידמים זה לא יעזור. הגיבו פה כמה שזה לא נוח, וכמוך שאין עם זה שום בעייה. נניח שיש בעייה, למר שאין לא יפתור אותה. אבל אתה צודק. איזה שקרן אין שם כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.