עבור לתוכן

משקפי תלת מימד לממושקף?

Featured Replies

פורסם

שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד

אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות?

תודה מראש

פורסם

מצטרף.

פורסם

מה זאת אומרת שבורה ? אתה רואה לא טוב או מה ?

פורסם

הייתי ביס פלאנט והמשקפיים התלת מימד לא הפריעו לשניים שהיו איתי והם מרכיבים משקפיים ( מסגרות שונות )

פורסם
  • מחבר

המשקפיים שקיבלתי היו קטנות מידי במרחק שלבשתי אותן מעל המשקפיים שלי וכל הזמן הייתי צריך להחזיק אותן עם היד

פורסם

מה עם עדשות? לא עוזר?

פורסם

לא כולם מסתדרים עם עדשות, וממש לא כולם יחליפו לעדשות (כשבכללי הם רק עם משקפיים) רק בשביל סרט.

הלכתי לAVATAR סוף שבוע שעבר... אני עם משקפיים, ובנוסף הראש שלי גדול מהממוצע, ועדיין המשקפיים לא הפריעו להלביש את משקפי ה3D. הייתי מעדיף אמנם שהן ישבו קצת יותר קרוב לעיניים, אבל זה באמת בקטנה.

אולי במקומות שונים יש משקפיים שונות...

פורסם

ראיתי אתמול את הסרט ביס פלאנט בלב המפרץ והיה בסדר גמור.

בהתחלה זה קצת מוזר וצריך למצוא את ה"תנוחה" המושלמת בשביל שני הזוגות, אבל אחרי כמה דקות מתרגלים.

פורסם

הראש שלי גדול מהממוצע

אני מקווה שלא תתנגד אם אשתמש בזה בעתיד נגדך ;)

פורסם

אני מקווה שלא תתנגד אם אשתמש בזה בעתיד נגדך ;)

התגובה שלך צועקת את המילה headshot

פורסם

חה חה. הכוונה היתה מילולית לחלוטין... אתם יודעים כמה מאמצים הייתי צריך להשקיע בצבא כדי למצוא קסדה שיושבת טוב? :P

פורסם

הבעיה ששני זוגות משקפיים זה נורא כבד. וזה סרט ארוך.

פורסם

חשבתי שנותנים משקפי נייר כאלה, אשכרה נותנים משקפיים ?

מישהו מכם יכול להביא תמונה של דגם דומה ?

פורסם

ממש לא כבד... על מה אתה מדבר? :-\

אה, ואלכס - המשקפיים זה לא האלה מקרטון עם עדשה אדומה ועדשה כחולה. מדובר על מסגרת מפלסטיק קשיח, עם עדשות עבות יחסית ושקופות למראה, שהם אוספים מהצופים בסוף הסרט.

עריכה - הנה: http://driedroses.files.wordpress.com/2009/07/dolby3dglasses-550x290.jpg אם לא זה אז מאוד דומה...

פורסם

אהה, עכשיו הבנתי על מה אתם מדברים, עבה לי, כבד לי, עוד לא הייתי בסרט תלת מימדי (כי הרוב היה לסרטים מצויירים) אז לא הכרתי.

אני רואה התקדמו מאז משקפי הקרטון בשנות ה-90 ;D

*דינוזאור זה הכי אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים