פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים סתם עכשיו חשבתי על זה, יש לי נסיעה מחר בלילה לנתב"ג לאסוף משפחה ורציתי לחשב מתי אני צריך לצאת... פשוט לא יוצא לי לנהוג שם הרבה והכמה פעמים שיצא לי לא נתקלתי בשום בעיות אבל לכו תדעו, היום כבר אסור לחיילים לקנות בירה אז אני כבר לא יודע מה קורה עם העולם... בקיצור אם למישהו יש תשובה ודאית זה יעזור לי מאוד!
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים יש להם משהו יותר גרוע.הם יודעים בדיוק מתי נכנסת לקטע ומתי יצאת ממנו.הם יכולים לחשב בדיוק את המהירות הממוצעת של האוטו בתוך הקטע.
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אם אתם לא יודעים אל תגידו סתם. אין מצלמות נייחות בכביש 6. ובקשר לשני שחירטט על המצלמות, אלה מצלמות שכולו מצלמות לוחית רישוי בכל קטע כדי לדעת כמה קטעים עברת. משטרת תנועה עומדים שם עם הלייזרים שלהם תמיד. תקנה וולנטיין 1 וזהו
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים תקנו אותי אם אני טועה אבל נאמר לי שמשטרה לא יכולה להכנס לכביש 6 לטובת אכיפה כי זה כביש פרטי או משהו כזה.
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים יש להם משהו יותר גרוע.הם יודעים בדיוק מתי נכנסת לקטע ומתי יצאת ממנו.הם יכולים לחשב בדיוק את המהירות הממוצעת של האוטו בתוך הקטע. כמו ששמענו בחדשות ברשת ב - אלו הנתפסים במהירויות גבוהות מאוד (לא מפרטים).
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים אם אתם לא יודעים אל תגידו סתם.הם יודעים ויודעים טוביש מצלמות בכמעט כול גשר ויש מצלמות בתוך מבני הצריחים או משהו דומה כזה אני לא יודע אם יש מצלמות בהרים או בשיחים אבל אני יודע שבכביש המהיר בגרמניה המפורסם יש מלצמות גם בשיחיםוגם מה שאמר "השני" כמו שאתה קראתה לו משתמשים בזה לפעמיים אבל לא יודע באיזה תדירותובכלל למה לפותח התארד אכפת לו ממצלמות מהירות?110 זה לא מספיק לך?
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר הם יודעים ויודעים טוב יש מצלמות בכמעט כול גשר ויש מצלמות בתוך מבני הצריחים או משהו דומה כזה אני לא יודע אם יש מצלמות בהרים או בשיחים אבל אני יודע שבכביש המהיר בגרמניה המפורסם יש מלצמות גם בשיחים וגם מה שאמר "השני" כמו שאתה קראתה לו משתמשים בזה לפעמיים אבל לא יודע באיזה תדירות ובכלל למה לפותח התארד אכפת לו ממצלמות מהירות?110 זה לא מספיק לך? האמת לא ממש... פשוט יש לי תוכניות דיי צמודות ותלויות אחד בשני ואני לחוץ בזמן... תודה לכולם על התגובות. טוב... נסעתי, חזרתי, נחכה לדוח....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.