עבור לתוכן

מים מזוהמים?

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל

הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים

בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו

כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת

אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר

לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה !

חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה אפילו אז היא הזמינה אמבולנס

כשם הגיעו אז הם לקחו אותי ושאלו אותי שאלות ואני רק זוכר שממש ממש פחדתי מהם וצעקתי עליהם ועוד פעם אני יציין שאין לי מושג למה עשיתי את זה

מישו באמבולנס בדק אותי ואני זוכר שהוא אמר שהיה לי אישונים מורחבים ולא ידע מה זה אומר הגענו לבית חחולים ושם ממש התנהגתי כמטורף והתחלתי לצרוח בלי סיבה ולא הרגשתי שיש לי גוף אז התחלתי לשות דברים מוזרים כמו לנשוך את המיטה וללקק דברים בשביל לראות אם בכלל יש לי לשון ! זה היה סיוט שנשמך שעות רבות וניסיתי לישון ולא יכלתי ממש לא יכלתי לסגור תעיניים ולא הרגשתי אותם בכלל אני זוכר שכל הלילה מלמלתי שטויות ועשיתי מלא רעש ולא הרגשתי תגוף שלי כמו שחשבתי שאנ ימסתכל במראה אבל לא הייתי שם בכלל וראיתי מסמר על הקיר והוא נראה לי כמו עכביש והוא התחיל לזוז !

ואחרי 24 שעות של גיהינום סוף סוף חזרתי לעצמי והרופא שיחרר אותיואמר לי שיכול להיות ששמו לי איזה סוג של סם במשקה זה נשמע לי ממש ממש לא הגיוני כי הבקבוק הזה היה שייך לחבר שלי מהצפון והוא בחיים לא היה עושה ל דבר כזה

אז מה לעזאזל נראה לכם שקרה לי? יכול להיות ששמו לי חשיש במים?

פורסם

נשמע כמו טריפ רע, חבל שלקחת את זה קשה כי אחרת זה יכול היה להיות טריפ מצוין. אבל אני מבין אותך, לא היית מוכן לזה.

בקיצור אם נשאר לך משהו בבקבוק, תשמור בשבילי ליום שישי. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זה טריפ?

שמו לי חשיש במים?

פורסם

קודם כל אין לך מה לדאוג, לא נשרט לך המוח ואתה בסדר. :xyxthumbs:

טריפ זה LSD, לחשיש אין השפעה כזאת. חוץ מזה, חשיש הוא בדרך כלל בצבע חום כהה ומעשנים אותו - רק בדואים שותים אותו עם קפה שחור.

למרות שלפי התופעות זה נשמע כמו LSD, יש מצב שזה היה כדור אקסתא או אבקת MDMA, אז במקרה כזה בטח היה למים טעם מריר והיית חייב לשים לב.

עכשיו בקשר לחבר שלך מהצפון, אם הוא חבר טוב הוא בחיים לא היה עושה לך דבר כזה בכוונה. להשאיר בקבוק עם טריפ באוטו של בנאדם שלא משתמש בסמים - זה נשמע כמו ניסיון התנקשות. בטח הוא היה מסטול ופשוט שכח אצלך את הבקבוק, חיפש אותו ולא מצא... ואתה יודע, כשאני קורא עכשיו את השורות איפה שאתה מספר מה הרגשת כשהיית בבית חולים, ואני חושב על זה, תגיד לי כמה נשאר לך בבקבוק? זה בקבוק קטן או גדול? ליטר וחצי? שתיים?

פורסם

זה חוק ראשון במסיבות, תמיד תקח מים מאחרים... :cool2:

אבל ברצינות, אין לך מה לדאוג כמו שנאמר לפני, נשמע שאתה לא יודע על זה כלום וזה תפס אותך בהפתעה.

לא נורא, אין חכם כבעל ניסיון... ;)

פורסם

אסיד חלש

פורסם

כבר היית בבית חולים, והגעת למסקנה שעדיף לשאול בפורום של מחשבים באינטרנט ? אני לא מבין את ההיגיון

פורסם

מישו באמבולנס בדק אותי ואני זוכר שהוא אמר שהיה לי אישונים מורחבים ולא ידע מה זה אומר הגענו לבית חחולים ושם ממש התנהגתי כמטורף והתחלתי לצרוח בלי סיבה ולא הרגשתי שיש לי גוף אז התחלתי לשות דברים מוזרים כמו לנשוך את המיטה וללקק דברים בשביל לראות אם בכלל יש לי לשון ! זה היה סיוט שנשמך שעות רבות וניסיתי לישון ולא יכלתי ממש לא יכלתי לסגור תעיניים ולא הרגשתי אותם בכלל אני זוכר שכל הלילה מלמלתי שטויות ועשיתי מלא רעש ולא הרגשתי תגוף שלי כמו שחשבתי שאנ ימסתכל במראה אבל לא הייתי שם בכלל וראיתי מסמר על הקיר והוא נראה לי כמו עכביש והוא התחיל לזוז !

ואחרי 24 שעות של גיהינום סוף סוף חזרתי לעצמי והרופא שיחרר אותיואמר לי שיכול להיות ששמו לי איזה סוג של סם במשקה זה נשמע לי ממש ממש לא הגיוני כי הבקבוק הזה היה שייך לחבר שלי מהצפון והוא בחיים לא היה עושה ל דבר כזה

אז מה לעזאזל נראה לכם שקרה לי? יכול להיות ששמו לי חשיש במים?

ועכשיו אתה סחי? או שסתם סימון הפיסוק היחידי שאתה מכיר זה סימן קריאה?

בכלל נראה לי שפותח האשכול מסתלבט עלינו.

פורסם

במקרה הקלוש שאתה לא סתם מסתלבט ("שמו לי חשיש במים?" נשמע לי די מונפץ ומיתמם ..), מה שאתה מתאר נשמע לי יותר כמו

התקף חרדה קשה או אפילו התקף פסיכוטי.

כמובן שאם באמת היית מתנהג ככה בבית חולים הדבר הראשון שהיו עושים זה לקרוא לפסיכיאטר, מכיוון שלא ציינת על זה שום דבר.. אני חוזר למסקנה א'.

פורסם

זה לא המים שמזוהמים, זה התאר'ד שמזוהם.

נ-ע-ו-ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים