עבור לתוכן

מעוניין להתחיל להשתמש בכרטיס אשראי לרכישה באינטרנט ואני פרנואיד

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי כרטיס אשראי של ישראכרט והייתי רוצה להתחיל להשתמש בו, אך אני קצת חושש מאחר וגם שמעתי הרבה סיפורים לא כל כך טובים לגבי זה.

1. הייתי רוצה לדעת אילו תוכנות פעולות אני צריך להפעיל על המחשב שלי קודם כל על מנת להגן על המחשב שלי?

2. הייתי רוצה לדעת מה עלי לחפש באתר ממנו אני מתכוון לקנות על מנת לוודאות שהאתר (א) מאובטח ו(ב)בטוח לשימוש?

3. כל דבר אחר שלא חשבתי עליו אבל יוכל להועיל.

תודה.

פורסם

תבדוק קודם אם לא כתוב עליו מאחורה

valid only in israel זה דבר ראשון...

פורסם

לך לסניף הדור הקרוב לבתך תבקש כרטיס ויזה נטען תתן להם כמה כסף שאתה רוצה להטעין ואין לך ממה לחשוש

זה כרטיס שאחרי שנגמר לך הכסף בו אתה זורק אותו לפח.זה כרטיס בינלאומי והוא הדרך הטובה ביותר לקנייה ביאטנרנט בלי סיכונים.

פורסם

תבדוק קודם אם לא כתוב עליו מאחורה

valid only in israel זה דבר ראשון...

על הכרטיס שלי כתוב את זה ואני כבר שנים מזמין מחו"ל ...

אמנם חסום לי בכמה מקומות אבל גם המסטרקארד(כרטיס בינלאומי) שלי חסום שם..

הכוונה למיקום שלך, כשאתה בחו"ל אתה לא יכול לקנות עם הכרטיס הזה אתה צריך בינלאומי בשביל זה, הוא תקף רק בארץ.

אבל עם הכרטיס הזה אתה יכול להזמין מחו"ל.

אפשר גם לעשות חשבון פייפאל.

ואפשר לעשות ויזה נטען כמו שהציעו פה, יש קצת עמלות שלטעמי טיפה גבוהות אבל למי שזה לא מפריע זו שיטה עדיפה ובטוחה יותר.

פורסם

ישראכרד מאפשרת פתיחת כרטיס עם מספר שונה וטעינת סכום הכסף הרצוי.

את מספר הכרטיס הזה אתה מוסר בעת העיסקה וכשניגמר הכסף או בתוך שנה נימחק הכרטיס.

יש עמלה מינימלית וזה מאד משתלם ובטוח.

כל הפעולה נעשית באינטרנט ואין צורך לעמוד בתור בסניף הדואר.

http://www.isracard.co.il/Pages/IsracardWebArticle.aspx?PageID=1191&mp=4,48,1183,1191

בברכה :jump:

פורסם
  • מחבר

תודה על כל העצות אך הבעיה היא שכל הכרטיסים הניתענים מוגבלים ל1000 ש"ח.

אכן הכרטיס רק ONLY VALID IN ISRAEL.

בכל מקרה אודה אם תענו על השאלות הצגתי בדף הראשי לגבי שימוש בכרטיס אשראי קיים.

תודה.

פורסם
1. הייתי רוצה לדעת אילו תוכנות פעולות אני צריך להפעיל על המחשב שלי קודם כל על מנת להגן על המחשב שלי?

תוכנת אנטיוירוס

או תוכנת אבטחה (אנטיוירוס+פירוול+פצרים נוספים)

עדיף חינמית או בתשלום אבל לא כזאות שהורדת באופן פיראטי עם קראקים למיניהם

הייתי רוצה לדעת מה עלי לחפש באתר ממנו אני מתכוון לקנות על מנת לוודאות שהאתר (א) מאובטח ו(ב)בטוח לשימוש?

http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=516&PcatID=502

. כל דבר אחר שלא חשבתי עליו אבל יוכל להועיל.

יש ברשותי כרטיס אשראי של ישראכרט והייתי רוצה להתחיל להשתמש בו, אך אני קצת חושש מאחר וגם שמעתי הרבה סיפורים לא כל כך טובים לגבי זה.

בניגוד למסע ההפחדה של חברות האבטחה המשתמש הפשוט, המחשב שלו והכרטיס לא ממש מעניין את את הגנבים

למה להשקיעה משאבים לפרוץ למחשב בודד שאפשר לפרוץ לאתר עצמו/חברת אשראי/בנקים ולגנוב משם.

כמובן שזה לא אומר שאתה צריך להשאיר את הדלת פתוחה>מערכת הפעלה מעודכנת עם פירוול מופעל (אם אין תוכנת אבטחה) אנטיוירוס מעודכן

קניה מהנה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים