פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחתאני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר..למה? איך עושים את זה?אתם ממליצים לי?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים בעיקר בשביל נוחות וגם למען אפשרות טובה יותר לגיבוי נתוניםאתה יכול לחלק את הדיסק שלך עם FDISK או עם PARTITION MAGIC המצויינת
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים בעיקר בשביל נוחות וגם למען אפשרות טובה יותר לגיבוי נתוניםבהחלט...כדאי לחלק את הדיסק הקשיח בשביל שלמקרה שיש בעיה במחיצה שמותקנת בה מערכת ההפעלה אזיש לך פחות מקום לדאגה בקשר למידע שיש לך במחיצה השניה.חוץ מזה זה עדיף אם אתה רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר אני צריך לפרמט עכשיו? כי יש לי 40 ג'יגה תפוסים ואני רוצה לעשות את זה..
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים עם התוכנה Partition Magic לפי מה שאני זוכראתה יכול גם לחלק תהארדיסק בלי לפרמט את כולו לגמרילמרות שאני לא בטוח שזה הכי מומלץלפי מה שאני זוכר זה עובד סבבה
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אני עובד עם PARTITION MAGIC באופן קבוע והיא עושה את כל הפעולות שאתה רק יכול להעלות שקשורות בדיסק הקשיח בלי הצורך לפרמט.
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר טוב מחצתי את הדיסק אחד 20 ג'יגה אחד 55 ג'יגה 20 ג'יגה תוכנות+ווינדוס55 ג'יגה מידע+משחקים
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לא חייבים לעשות שום מחיצהלא עוזר ולא מועילאני לא ממש מסכים...אולי זה פחות נוח אבל זה יותר טוב למקרה של איזה קריסה רצינית של ה WINDOWS או משהו כזה
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אז איך אתה מתקן קריסה רצינית בפירמוט ?או שמשתמש בדיסק של XP לתיקון הבעיה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.