עבור לתוכן

בעיה | ה-Windows לא עולה על המחשב החדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי היום את המחשב החדש שלי שנקנה ללא דיסק קשיח אליו העברתי את הדיסק קשיח הישן שלי [יש עליו את מערכת ההפעלה Windows XP Professional]. כאשר ניסיתי להפעילו המחשב עלה, עבר למסך עם הבאר טעינה של המערכת הפעלה ועשה ריסט. בעל החנות ואחד הטכנאים שם אמרו לנו שיש בעיה כאשר מעבירים דיסק קשיח עם מערכת הפעלה עם לוח אם X למחשב אחר עם לוח עם מסוג שונה. הוא הציע גם להתקין על גבי זה עם ברצוני לשמור על הקבצים אך אמר שזה לא בטוח יפעל.

למישהו יכול לעזור לי ולהגיד :

א. האם הדרך הזאת פועל?

ב. האם יש דרך דומה לעשות את אותו האפקט ללא פירמוט ?

תודה לעוזרים

פורסם

צריך התקנה תיקון של XP .

לא מבין מה חנות אמר לך.

פורסם
  • מחבר

צריך התקנה תיקון של XP .

לא מבין מה חנות אמר לך.

הוא אמר שצריך להתקין על הקיים בגלל עניין אבטחה שמיקרוסופט עשו למערכת הפעלה במקרה שיש לוח אם אחר כנראה למנוע גנבות או משהו כזה.

הוא אמר גם שאפשר לנסות להתקין על זה - השאלה אם התקנה רגילה או תיקון והאם זה יעבוד ב-100 אחוז ואם לא אז זה יפגע בקבצים שיש ויפגע באופציה לנסות לגבות אחרי שאני עושה את זה...

פורסם

התקנה תיקון עובדת. תמיד תמיד ? לא תמיד.

גבוי של חומר טוב שיהיה תמיד.

פורסם

קרוב לוודאי שהדרייברים שמותקנים לך על הדיסק ה"ישן" לא תואמים לחומרה על המחשב החדש, וזה גורם להתנגשות.

פורסם
  • מחבר

התקנה תיקון עובדת. תמיד תמיד ? לא תמיד.

גבוי של חומר טוב שיהיה תמיד.

אני ואבא שלי עכשיו מנסים לעשות את זה. לא עשינו גיבוי.

מקווה שיצליח.

פורסם

זה לא רק עניין של דרייברים. זה גם HAL שמרגיש שבשינוי לכן הומלץ לו על התקנת תיקון.

פורסם

סלח לי על הבורות, אבל מה זה HAL?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני כבר לקראת סיום גיבויים, לאחר מיכן אני אעשה פירמוט והתקנת Window 7 64 bit חוקי שיש לנו.

מה שקרה:

1) שמעתי בהצעתכם ולחצתי על התיקון, אבל זה פתח Repair Console מה שלא ידענו [אני ואבא שלי] איתו כי צריך לשים פקודות כדי שזה יעשה דברים וזה לא עושה אוטומטי..

2)הפעלנו התקנה רגילה אבל על מנת שהמידע לא יינזק התקנו את זה לא בתיקיית Windows אלא קראנו לה WinXP על מנת שהקבצים לא ילכו לעזאזל ושנוכל לגבות אותם.

מישהו יכול להסביר לי רק איך עובדים עם ה- Repair Console / איך מתקנים את ההתקנת תיקון בצורה מפורטת יותר שאני אדע להבא?

פורסם
  • מחבר

לא repair console אלא repair למערכת.

4.gif

שעשיתי את זה אחרי זה זה נכנס ל- Repair Console זה ביקשת סיסמת אדמיניסטרטור מה שאין ואז זה חיכה לעשות משהו או שמא הסיסמת אדמיניסטרטור הוא הסיריאל של המערכת הפעלה? :s05:

פורסם

אתה לא מתבלבל בין שני דברים שונים לגמרי.

תשים לב להבדל בין המסכים:

pressenterscr.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים