עבור לתוכן

הפיכת המחשב הישן לhtpc

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להפוך את המחשב הישן שלי לhtpc.. עכשיו תכננתי לקנות לו כ.מסך חדש וזכרונות חדשים בקיצור רציתי לשאול אם מעבד של pentium 4 3Ghz בנוסף לכרטיס מסך טוב יכול להריץ סרטים של 1080p כמו שצריך או שלא שווה בכלל להתאמץ בשביל המחשב הזה, בנוסף האם הספק שלי יוכל להפעיל את הכרטיס מסך שנתתי..

פרטים חשובים: ספק כוח: nzxt pf400 מעבד : pentium 4 3Ghz 64bit זכרונות: 2gb 800mhz לוח אם: abit aw8-max

הכרטיס מסך שחשבתי עליו זה : http://tms.co.il/product/7244

אשמח לתשובה בהקדם תודה :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה... בבקשה תעזרו לי.. זה דחוף

פורסם

קח כזה ותתקין CoreAVC 2.0 לצפייה ב-MKV.

בנוסף תתקין Adobe Flash 10.1 beta 2 אם אתה מעוניין בהאצת חומרה לסרטי HD ב-Youtube וכדומה...

הספק יספיק והמחשב בכלליות מספיק טוב כל עוד הכרטיס מסך מעבד את הוידאו.

פורסם

מוזר שאין גירסא פסיבית שלו...

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הזה יותר טוב מה- hd4650?

פורסם

מוזר שאין גירסא פסיבית שלו...

האמת שיש (של MSI ושל ECS)' date=' אבל לא ראיתי בארץ :-\ חבל, קירור פסיבי זה בדיוק מה שחסר ע"מ שיהיה מושלם ל-HTPC

הכרטיס מסך הזה יותר טוב מה- hd4650?

הוא לא יותר חזק מבחינת כח טהור, אבל לעיבוד HD הוא עדיף (בעיקר מבחינת H.264 MKV - יספק האצת חומרה ביותר מקרים\קבצים)

ברמת ביצועים של hd4650 יש את ה-GT220 אם אני לא טועה. שניהם לא מי יודע מה לגיימינג, אבל המחשב גם ככה מיועד ל-HTPC לא ?

פורסם
  • מחבר

כן המחשב מיועד לHtpc קיצר אז אתה אומר ללכת על הgt210 או שעדיף לקחת כבר את ה-gt220?

תודה רבה על העזרה אחי באמת

פורסם

נעשה סדר ואתה תבחר (הרי גם ל-ATI יש מה להציע)

HD4550 קצת יותר חזק מ-GT210. מחירים דומים.

GT220 יותר חזק מה-HD4650, אך יקר יותר.

במחירים של GT220 יש לך HD4670 שחזק ממנו.

GT210 < HD4550 < HD4650 < GT220 < HD4670

הפרשי ביצועים ומחירם משתנים גם בהתאם לסוג הזכרון המובנה ddr2/ddr3. אגב, לא התיחסתי לסדרה 9 של אנוידיה (אין לי עצבים עכשיו)

מבחינת HTPC, אם תקח כרטיס יותר חזק מ-GT210 / HD4550, מה שתרוויח מהביצועים זה אופציה לשחק במשחקים בצורה "נורמאלית"

ואפשרות לשימוש יותר פילטרים של וידאו 1080p בו זמנית (למשל סינון רעשים + חידוד תמונה + ניגודיות דינאמית וכו').

במקרה שלנו, ATI נותנים יחס מחיר\ביצועים טוב יותר. מנגד NVIDIA נותנים האצת חומרה ליותר סוגי קידודים ופורמטים.

אתה צריך לקחת בחשבון שלא בהכרח תיתקל בסוגי קידודים "מיוחדים". אתה מבין, יכול להיות שתשלם יותר ולא תנצל את היתרון העקרוני.

אני אישית, ל-HTPC הייתי לוקח GT220 ביחס ל- HD4670 רק בשביל הראש השקט מבחינת קידודים שונים (+דריברים ותמיכה, זה פטיש שלי)

וביחס ל-GT210 כדי שיהיו מספיק ביצועים לפילטרים של שיפור תמונה, ואפשרות להריץ משחקים. (לא יודע איך הפנטיום 4 יתמודד עם משחקים)

... קשה לי להתעלם מ-9500GT ו-9600GSO, אבל זה יסבך את העניינים ...

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי אני אקח את הg210 ככה אני גם יחסוך קצת כסף לדברים אחרים.. תודה רבה על העזרה..

פורסם

לדעתי יש לך מערכת AGP ולא PCI-express, תבדוק את זה לפני שאתה קונה משהו..

פורסם

לדעתי יש לך מערכת AGP ולא PCI-express, תבדוק את זה לפני שאתה קונה משהו..

יש לו PCI-e ויכולת לדעת לפי דגם לוח האם שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים