פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים אהלן ושלום לכולםאני כרגע באוסטרליה, עם כוונה לחזור לארץ עוד כמה חודשים.כבר כמה שנים שאני לא בארץ ואין לי מושג מה גובה השוק שם בכל הנוגע למחשבים ניידים.אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לעבודות בפוטושופ )עיבוד תמונה( מאיה )עיבוד ורינדור בתלת מימד, בעיקר ברזולוציות גבוהות. הייתי גם שמח למחשב נייד שאני אוכל לשחק בו )סטאר קראפט 2 כשיצא, למשלאני אצתרך כונן קשיח גדול וחשוב לי מאד פאנל מסך איכותי שיהיה קל לכיוונון וקליברציה.התקציב שלי הוא פחות או יותר 2000 דולר אוסטרלי ואני אקנה אחרי החגים )אמצע ינואר(.יש למישהו הצעות לדגמים מסויימים?יש משהו ששווה לחכות בשבילו?
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים תחכה לינואר-פברואר כאשר ייצאו דגמי calpella חדשים רבים. יהיה מבחר גדול וגם המחירים יתבהרו. אז תעשה את החושבים ותחליט.בינתיים תחשוב באופן כללי על פרמטרים כמו גודל מסך, רזולוציה, משקל. גם דברים אחרים. ממליץ לך לעיין בסטיקי הטיפים לקניית מחשב נייד.פאנל מסך איכותי ומחשבים ניידים לא ממש הולכים ביחד. אפילו האיכותיים שבהם עדיין TN ולא עונים להגדרה של "איכותי" במילון שלי. אבל כמובם יש הבדלי איכות בין פאנל אחד לאחר - לא כולם אותו דבר.
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים אוסטרליה נחשבת יקרה בדברים כאלו לא יודע מה ההבדלים במחיר מול ישראל אבל אוסטרליה הרבה יותר יקרה מארצות הברית לדוגמה ככה שכדי לך לבדוק מה באמת האפרש במחיר מול ישראל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.