עבור לתוכן

התלבטות בבחירת מקצוע בתחום ההייטק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה.

תודה מראש ;)

פורסם

אולי משהו בתחום הIT?

פורסם
  • מחבר

תסלח לי את הבורות אבל מה זה בדיוק IT ?

פורסם

Information technology

התחום שמכיל בתוכו את כל נושא האדמינסטרצייה \ תחזוקה של רשתות מחשוב.

פורסם

טכנאות מחשבים או ניהול רשת מחשבים נשמע לי מתאים.

כל ארגון בעל רשת מחשבים צריך משהו כזה אצלו, ויש ביקוש.

כמובן שרצוי ללמוד במקום שיכין אותך לבחינות של מייקרוסופט, סיסקו, לינוקס וכד'

פורסם
  • מחבר

הייתי בפגישת ייעוץ בג'ון ברייס והציעו לי מסלול בשם: מעצבי "מולטימדיה ותקשורת חזותית". זה נשמע לי נורא מעניין אבל המסלול מורכב ממספר קורסים לדוגמא:Illustrator, PhotoShop, Freehand, Dream Weaver,HTML, Flash הפחד הכי גדול שלי זה שאני לא יצליח להתמקד בנושא אחד, שאני פול בין הכסאות.

פורסם

הייתי בפגישת ייעוץ בג'ון ברייס והציעו לי מסלול בשם: מעצבי "מולטימדיה ותקשורת חזותית". זה נשמע לי נורא מעניין אבל המסלול מורכב ממספר קורסים לדוגמא:Illustrator, PhotoShop, Freehand, Dream Weaver,HTML, Flash הפחד הכי גדול שלי זה שאני לא יצליח להתמקד בנושא אחד, שאני פול בין הכסאות.

Znavo היי

אני אורלי מג'ון ברייס, מבקרת כאן בפורום וראיתי שאלתך.

החשש הוא טבעי, האם קיבלת מענה אצלנו לכך?

הרעיון הוא לתת את מיטב ומירב הכלים לבוגר קורס כזה, על מנת שיצליח להתמודד מול התחרות ויהיה מוכן היטב מקצועית.

אם יש לך שאלות מעבר לכך, צורך בעזרה - אשמח.

אורלי

ג'ון ברייס הדרכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים