פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים ----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווסבכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה-----המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד.כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב.מה עושים?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר חבר'ה, תגובה בבקשה... פירסמתי את ההודעה לפני כמה ימים טובים. אחי הקטן לא יכול להשתמש במחשב שלו. תפסתי מהאנשים פה בפורום מבינים עשו ג'סטה ותנו איזה עצה
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים לאחר חיפוש קצר ברשת ראיתי שזו בעיה די נפוצה.הפתרון הכי נפוץ הוא להתקין עדכונים שונים של מערכת ההפעלה, כך שנסה להריץ את השירות windows updates ותתקין את כל שהוא ממליץ לך שם עליו.חלק טוענים שהשירות עצמו (windows updates) גורם לזה בגלל שהוא עובד אוטומטית. אחרי או לפני (החלטה שלך) התקנת העדכונים נסה לבטל את הפעלת השירות באופן אוטומטי, אם הוא אכן פועל כך אצלך.תודיע לי אם זה עובד, אם לא ניגש לכמה פתרונות יותר מסורבלים.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר מצטער על הדיליי לקח לי זמן לבדוק את העניין ניסיתי לכבות את העדכונים האוטומטיים, לא עזר ניסיתי לעדכן... העניין הוא שהתהליך הזה תופס את כל הCPU ככה שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק, ההורדה של העדכונים הגיעה לאחוז אחד בלבד מה עושים מכאן? המון תודה.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר תגובה, בבקשה...?אני מת לפתור את העניין הזהבאינטרנט אני מוצא כל מיני מדריכים שונים שלא נראים לי מי יודע מה אמינים
פורסם 2010 בינואר 615 שנים וירוסים בדקת?תנסה לסגור כל מיני אפליקציות שרצות אצלך ברקע, אולי אחת מהן זה ה svchost.תמיד אתה יכול להתקיו מחדש windows.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים תסתכל פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=163011.msg1378008#msg1378008
פורסם 2010 בינואר 615 שנים שם היה מדובר ב SP1, ובתיקון לSP1 שפתר את הבעייה.קשה לי להאמין שפותח התרד הוא עם SP1, אבל הכל יכול להיות.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר הורדתי process explorerהפעלתיעשיתי verify וכל מה שרשום בשרשור ההוא שדאגלאס נתן.השירותים שקשורים לתהליך הזה הםrcpss.dlltermsrv.dllיש לי SP3ניסיתי כל מה שרשום בשרשור ההוא ועוד איזה 2 דברים לפי מדריכים שמצאתי באינטרנטעוד לא ניסיתי לבדוק ספייוור וכו'. איזה תוכנה הכי כדאי להשתמש?אני זוכר שבעבר היו לי בעיות עם ad-aware אז אני מעדיף לא להשתמש בה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.