עבור לתוכן

בעיה בזיכוי דרך Paypal - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפון, אבל גם מספר הטלפון לא מתאים.

היום קיבלתי מייל (לפני שעה בערך)

You received a full or partial refund of $XXX USD from XXXX XXXXX.

This refund will appear on your credit card statement as credit from PAYPAL *XXXXXXX. If you have any questions, please contact XXXXX XXXX.

נכנסתי לחשבון הבנק ולא נכנס כסף לחשבון. אולי הכסף נמצא בחשבון ה-paypal, אבל אני לא מצליח להיכנס. מה עושים? יכול להיות שהכסף יכנס לחשבון אחרי יום עסקים? איך זה עובד?

פורסם

חכה עד יום חמישי ככה אתה תראה את זה, אם לא תראה תתקשר לחברת האשראי ביום חמישי.

פורסם
  • מחבר

הסיפור יותר מסובך. אז ככה:

יש לי

- שני מיילים

- שתי חשבונות פייפל

- חשבון איביי

- חשבון פייפל אחד מתפקד

- חשבון פייפל נוסף לא עובד

- חשבון א' רשום על מייל א'

- חשבון ב' רשום על מייל ב' (חשבון ב' לא מתפקד)

המוכר טוען שהוא זיכה את חשבון א' כי זו האפשרות היחידה שיש לו בפייפל. אבל הודעת הזיכוי התקבלה במייל ב' עליו רשום חשבון ב'. חשבון אייבי רשום על מייל א'. קיצר מוזר. אני לחוץ כי מדובר בסכום משמעותי.

עריכה: קיבלתי מייל מהמוכר. הזיכוי יצא לחשבון פייפל ב' הלא מתפקד. דכאון. איך לעזאזל אני משחזר את הסיסמה?

פורסם

אתה לא אמור לראות את זה בחשבון. אתה תראה את זה בפירוט האשראי.

פורסם
  • מחבר

הסכום לא נכנס לעובר ושב. גם בפירוט אשראי לא מופיע. שלחתי מייל לפייפל. נחכה עוד מספר ימים.

פורסם

האם בחשבון ב' הכרטיס אשראי שלך רשום? אם כן זה יכנס אוטומטית אליו.

פורסם
  • מחבר

זה רק הולך ומשתפר. עכשיו קיבלתי מייל

Thanks for contacting PayPal! We want to answer your questions, but you

emailed us from an unconfirmed email address.

For security reasons, we can only provide account assistance when your

message is sent from an email address that is confirmed on your PayPal

account.

Confirming your email address is simple. When you register a new email

address, we send an email to that address so you can confirm it. Here’s

how to confirm your email address:

איך זה יכול להיות?!?! שילמתי דרך החשבון!!!

עכשיו בשביל לבדוק משהו ניסיתי לקחת את המייל הזה ולפתוח איתו חשבון חדש והוא נתן. כאילו החשבון שלי מעולם לא היה קיים, אבל עובדה שילמתי דרכו. זה כל כך הזוי. אני אבוד עצות.

פורסם

הסכום לא נכנס לעובר ושב. גם בפירוט אשראי לא מופיע. שלחתי מייל לפייפל. נחכה עוד מספר ימים.

שוב - הוא לא אמור להיכנס לך לעובר ושב!

זה זיכוי בכרטיס אשראי! והגיוני מאוד שיקח לו כמה ימים להופיע באתר של חברת האשראי.

על האתר של הבנק אל תסמוך, אני לא בטוח שהוא מציג זיכויים בכלל.

פורסם

הוד ערנבותו צודק, אני קיבלתי זיכוי בגלל שהמשלוח של מישהו שקניתי ממנו בEBAY - אבד ובגלל זה הוא זיכה אותי וזה הופיע בכרטיס אשראי

פורסם
  • מחבר

עכשיו איך החשבון שלי לא קיים בכלל? שילמתי דרכו, קיבלתי קבלה, אבל כאשר אני מנסה להיכנס החשבון לא קיים. אם הכסף מעובר אוטומטית לחשבון הכל טוב ויפה, אבל אם אני צריך להיכנס לחשבון יש לנו בעיה. אני מנסה לדבר עם התמיכה של פייפל, אבל לעזאזל כל כך קשה להבין אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים