עבור לתוכן

מה לדעתכםן יותר מאתגר - מתמטיקה בטכניון או החיים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

udii- בלי לזלזל ביוקרה של הטכניון, אל תשכח שהוא רק מקום 30 בעולם

נכון שיש אנשים שיכולים במקום לחזור הביתה ולנוח או לבזבז את הזמן להמשיך ללמוד, זה לא אומר שהם היו מצליחים עם חומר ברמה יותר גבוה.

ואני כותב מהיכרות עם אחד כזה מהטכניון (3 תארים בו זמנית).

פורסם

קוראים לו אלי משהו כזה? (לחבר שלך)

לא, אבל יש חבר אלי שעושה חשמל פיזיקה

פורסם

udii- בלי לזלזל ביוקרה של הטכניון, אל תשכח שהוא רק מקום 30 בעולם

נכון שיש אנשים שיכולים במקום לחזור הביתה ולנוח או לבזבז את הזמן להמשיך ללמוד, זה לא אומר שהם היו מצליחים עם חומר ברמה יותר גבוה.

ואני כותב מהיכרות עם אחד כזה מהטכניון (3 תארים בו זמנית).

אתה מדבר כאילו 30 בעולם זה משהו טריוויאלי וזניח... לפניו נמצאות אוניברסיטאות קטנות כמו MIT, קאלטק, דלפט, ציריך וכו', כאלה שלא שמעו עליהן מעולם.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר כאילו 30 בעולם זה משהו טריוויאלי וזניח... לפניו נמצאות אוניברסיטאות קטנות כמו MIT, קאלטק, דלפט, ציריך וכו', כאלה שלא שמעו עליהן מעולם.

אני בטוח שרוב האנשים (גם מהתחום) לא שמעו על כל ה-30 אוניברסטאות יותר מוכרות (אפילו לא את רובן)

ובקשר לדירוג: אומרים מקום 30 בעולם זה נשמע טוב/או לא מספיק טוב

אבל עכשיו שחושבים על זה כולם כמעט אותו הדבר, MIT קיבלה 100 משהו כזה

וכל השאר שיצאו מקום שני או קרוב אליו לפעמים דורגו על עשירית נקודה ככה שזה שטותי.

אבל עדיין לא מציק לך שהאוניברסיטה הכי טובה שלנו היא רק מקום 30 בעולם?

נכון שבכל גרמניה, סקנדינביה ושאר ארצות מכובדות אין לנו מתחרים, אבל עדיין זה מציק רק 30 בעולם.

אמרו לי פעם שיש איזה מקצוע שהטכניון נחשב בו מקום ראשון או שני בעולם (הנדסת חשמל?)

ושוב ברור לי שזה יוקרתי רואים איזה אנשים יוצאים משם ומה הביקוש שלהם בשוק.

פורסם

לטכניון יש כמה פקולטות מובילות בעולם (חשמל, מדמ"ח, אוירונאוטיקה ואיפשהו שמעתי משו מונפץ על ארכיטקטורה). אבל זה לא הופך פקולטות אחרות לגרועות, להיפך. הנובליסטים של הטכניון דווקא באים מרפואה וכימיה.

אגב, מי שתבחום בשקט יכול לספור לך 30 אוניברסיטאות בארה"ב ואירופה שהן יותר טובות. MIT, ברקלי, אוקספורד, שטוטגרט, ציריך, דלפט, UCL, קאלטק ואני יכול להמשיך אם בא לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים