עבור לתוכן

windows xp על netbook

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי.

הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ?

מישהו??

פורסם

תבדוק אם אין מחיצת שיחזור לנייד.

אתה היית אמור לקבל רישון OEM עם המחשב.

פורסם
  • מחבר

כשהתקנתי בנוסף ל- WINDOWS את UBUNTU לא שמתי לב לשום מחיצה מיוחדת, והקוד OEM אמור להיות בין כל הדפים של האחריות וכל זה? ואם כן, אני אמור להוריד WINDOWS חדש ולעשות לו ACTIVATION עם ה- OEM?

פורסם

מה הקשר פה להתקנת אובונטו? תבדוק עם disk management מה יש לך ואל תתבייש לעשות RTFM לפעמים.

הסריאל אמור להיות רשום על מדבקה שמודבקת בתחתית המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה, מצאתי את הסריאל.

זה אומר שאני יכול להתקין WINDOWS 7 (פחות חוקי) על הלפטופ ואז אם אני ארצה להוריד WINDOWS XP חדש ולעשות לו אקטיבציה עם הסריאל?

ד"א הקשר להתקנה של UBUNTU הוא שאפשר לראות שם גם מחיצות שלא רואים דרך WINDOWS, ולא ראיתי שם שום מחיצה יוצאת דופן.

פורסם

אתה יכול לראות הכל ב disk management. ההבדל היחיד הוא שהוא לא ידע להציג לך איזה מערכת קבצים מוגדרת להן אם היא לא NTFS/FAT.

לגבי התקנה של מערכות הפעלה אני מציע לך להתרענן בחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

*סליחה, אני די חדש פה בפורום WINDOWS, אני התכוונתי לדבר על UBUNTU בתור תוכנת אינדיקאטור לעצמה, ולא כמערכת הפעלה, אבל סליחה על אי ההבנה.

לעניינינו, הסתכלתי ב- DISK MANAGER וראיתי שם חוץ מהמחיצה SYSTEM עוד שתיים, ושתיהן היו של UBUNTU, שום דבר לא הזכיר שם את המחיצה של השחזור. יש עוד רעיונות?

עדכון: מצאתי תיקייה ב- MY COMPUTER שקוראים לה OEM ויש בה שלושה קבצים, הראשון "DRIVERCDTIP", השני "SILENTINSTALL" והשלישי "SREBOOT". מה אלו הקבצים האלה, ואם הם ההתקנה של WINDOWS, אני יכול לשים את זה על דיסק און קי ולהתקין את זה עוד פעם מתי שאני רוצה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים