עבור לתוכן

זקוק להמלצה עבור כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים במחשב מבוסס i5, והפריט האחרון החסר לי להשלמת המפרט הוא כרטיס המסך. אני משתמש במסך 19 אינץ'.

אני מעוניין שכרטיס יהיה מסוגל להריץ משחקים בצורה טובה. שיהיה אפשר להריץ בו סרטים באיכות גובהה וגם פוטושופ מדי פעם.

איזה כרטיס מסך יהיה המשתלם ביותר עבורי?

אשמח לעזרה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

בתקציב???

פורסם

תלוי לפי תקציב , אני הכי אוהב את חברת ATI לפי דעתי הם הטובים ביותר בשוק .

מבחינת תקציב של עד 550 שקל יש לך את ה HD4770 שהוא כרטיס מעולה שמחזיק את רוב המשחקים החדשים בקצב פריימים גבוהה ...

אם התקציב מגיע לאזור ה 1000 שקל אז את ה HD5770 שהוא כבר עם DIRECTX 11 וכל הטכנולוגיות החדשות ביותר ...

אבל כמובן שיש את NVIDIA ויש לך שם את ה GTS250 שעולה בערך 650 שקל שהוא גם כרטיס מעולה .

הכל תלוי לפי העדפה שלך ....

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא בסביבות ה-600 עם אפשרות לחריגה של 100 ש"ח נוספים אם זה ישתלם.

אני לא גיימר כבד, אם כי אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים בצורה טובה.

אשמח להמלצה על דגמים ספציפיים שהקנייה שלהם תהיה המשתלמת ביותר.

פורסם

בתקציב סביר ועם אחלה של פיצ'רים, כרטיס כמו הHD4770 יתאים למשימה, עח אחת כמה וכמה ברזולוציה של 1280X1024 או 1440X900 (במידה וזה מסך רחב)

http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2082

זה לגיימרים, במידה ואתה אפילו לא מגדיר את עצמך כרודף ביצועים - הכרטיס הזה בהחלט יספיק.

פורסם
  • מחבר

עד כמה משמעותי ההבדל בין כרטיס של 512mb לכרטיס של ג'יגה? האם לבעלי מסך 19 אינץ' יש טעם לרכוש כרטיס מסך עם ג'יגה זיכרון?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי. תודה.

לגבי הכרטיס מסך שהמלצת. המחיר שלו נמוך מהתקציב שהקצבתי. אין לי בעיה לשלם יותר, במסגרת טווח המחירים, אם יש כרטיס מסך טוב יותר בוודאות (אם כי ייתכן שפחות משתלם). האיכות הביצועים חשובה, אם כי אני יכול קצת להתפשר בעניין.

המלצות?

פורסם

יש את

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4958

מכיל קצת יותר פיצ'רים, בסה''כ ביצועים טיפה יותר טובים אם כי לא בצורה משמעותית.

יכולות האוברקלוק של שני הכרטיסים בסה''כ גם דיי דומות, ייתרון קל לHD4770 מבחינת תוספת הביצועים לאוברקלוק.

הייתרונות הבולטים של GTS250 הם התמיכה בNVIDIA PHYSX, שמאפשר תכונות פיזיקה מתקדמות במשחקים תומכים

רשימת משחקים תומכים.

כמו כן גם טכנולוגיית CUDA שמאפשרת בין הייתר קידוד מתקדם של תכני HD בשימוש של קודק הCOREAVC, מה שיוריד מעמסה מהמעבד.

הGTS250 צורך יותר חשמל מאשר הHD4770, אם כי שני הכרטיסים יחסית יעילים בצריכת החשמל.

פורסם

Little Savage , לדעתי הגישה שלך בכללותה לא נכונה:

1. בחירת כרטיס המסך משפיעה גם על בחירת הספק למחשב החדש. באיזה ספק בחרת, אם יורשה לי לשאול? כרטיס כמו ה4770 יסתפק בהרבה פחות מאשר כרטיס כמו ה250GTS למשל.

2. אין שום טעם, כשמרכיבים מפרט חדש, להקציב מראש סכום מסויים לכל רכיב במקום לעבוד עם תקציב גלובאלי. אם יש שני כרטיסי מסך, האחד עולה כפול מהשני אבל גם נותן ביצועים כפולים, נראה במבט ראשון שהם משתלמים באותה המידה - אבל כשמחברים אותם למחשב בעלות כוללת של (נניח) 3500 שקל, מקבלים הפרשים קטנים למדי בין העלויות (הכוללות), בעוד שהפרש הביצועים נשאר פי 2.

3. אם נותרת בדעתך בנוגע לשיטת העבודה, עד 600 שקל באמת שאין הצעות טובות יותר מה4770. עם זאת, אם כבר אתה משקיע בסביבות ה3.5K במחשב (הערכה גסה בהתחשב במעבד) שלפי הבנתי מכוון למשחקים, בהחלט הייתי שוקל להרחיב קצת את התקציב המיועד לכרטיס המסך - גם כי אולי תרצה להחליף מסך עוד שנה, וגם כי כרטיס שסוחב מצויין עכשיו עשוי לסחוב הרבה פחות את המשחקים של עוד שנה וחצי-שנתיים.

פורסם
  • מחבר

תשובות:

1. אל דאגה. הספק הוא של 500 ואט.

2. עבדתי "לפי הספר" עם תקציב גלובלי. המפרט (שכלל כרטיס מסך) נבדק ואושר ע"י מספר משתמשים מפורומים שונים. נשאר לי מקום בתקציב, ולכן חשבתי לשפר מעט את כרטיס המסך (הפריט היחיד במפרט שהיה מעט "נחות" משאר במפרט). לגבי הערתך בנוגע להשוואה בין שני כרטיסים - העניין מובן ידוע. המטרה היתה לשפר את כרטיס המסך בראייה לעתיד.

3. גם כרטיס מסך של 700 ש"ח בא בחשבון, אם זה ישתלם בראייה לעתיד.

פורסם

ברזולוציה כזאת אין ממש טעם לכרטיס מסך חזק, כי פשוט הוא לא יוכל לבטא עצמו כל כך.

HD4770 מציג את היחס שאתה באמת צריך בין מהירות\מחיר\עמידות מבחינת.

הנוסחא לקנייה נכונה היא ביצועים טובים + מחיר נכון.

פורסם

תשובות:

1. אל דאגה. הספק הוא של 500 ואט.

2. עבדתי "לפי הספר" עם תקציב גלובלי. המפרט (שכלל כרטיס מסך) נבדק ואושר ע"י מספר משתמשים מפורומים שונים. נשאר לי מקום בתקציב, ולכן חשבתי לשפר מעט את כרטיס המסך (הפריט היחיד במפרט שהיה מעט "נחות" משאר במפרט). לגבי הערתך בנוגע להשוואה בין שני כרטיסים - העניין מובן ידוע. המטרה היתה לשפר את כרטיס המסך בראייה לעתיד.

3. גם כרטיס מסך של 700 ש"ח בא בחשבון, אם זה ישתלם בראייה לעתיד.

איזה 500W ? כי אם מדובר בספק כוח ג'נרי הכיתוב 500W חסר חשיבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים